• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 20 °C

Basketbol severler haydi maça…..

Basketbol severler haydi maça…..
Basketbol severler haydi maça…..

KULÜP BAŞKANI KOÇ “SEYİRCİ DESTEĞİ İLE GALİBİYETE ÇABUKULAŞIRIZ”

  Erkekler BölgeselBasketbol Ligi 8 Grupta Şampiyonluk mücadelesi verecek olan 68 Aksaray BelediyeSpor Basketbol Takımı, 2013-2014 sezonunun ikinci maçında kendi sahasında liderASUT Mersin Basketbol takımını konuk ediyor.

 Yeni sezonun ilk maçında Orjin Antalya Sporudeplasmanda 74-70 mağlup eden Aksaray Belediyesi spor 03 Kasım Pazar günü saat16.00 da Atatürk Kapalı Spor salonunda Grup lideri ASUT Mersin takımı ilekarşılaşacak.  Belediye Spor yetkilileri,tüm basketbol severleri Pazar günü takıma destek vermeye davet ediyor.

68Aksaray Belediye Spor Kulüp Başkanı Murat Koç, Bölgesel Basketbol Ligi 8.grupta bu sezonda şampiyonluğu hedeflediklerini belirterek maçlarda seyircidesteğine ihtiyacı olduğunu vurguladı.

KulüpBaşkanı Murat Koç, açıklamasında şunları söyledi  “68 Aksaray Belediye spor takımı olarakAksaray’da basketbol sevgisinin yaygınlaşmasını sağladık. Takımımız henüz çokyeni ve olmasına rağmen elde ettiği başarılarla Aksaray’ımızın adını BasketbolFederasyonu camiasında duyuruyor. Bu bizim için çok sevindirici bir gelişme. Aksarayda gerçekten böyle bir spor branşın da başarılı olduğumuz için seyir zevki olanmaçlar çıkarttığı için teknik heyete ve yönetimimize teşekkür ediyorum.İnşallah başarının devamı bu yılda gelecek diye düşünüyorum.

  BU PAZAR GÜNÜ HERKESİ MAÇA BEKLİYORUZ

03-KasımPazar günü saat 16.O0 da Atatürk Kapalı Spor Salonunda yeni sezonun ilk maçınıoynayacağımız ASUT Mersin Spor maçına tüm Aksaraylı hemşerilerimizi bekliyorumÇünkü kendi sahamızda seyirci desteğini arkamıza alırsak oyuncularımızgalibiyete çok kolay gidecektir. Galibiyetlerimizi seyircilerimizletaçlandırmak istiyoruz ve herkesi bu Pazar günü oynayacağımız maça bekliyoruz”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00