• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 20 °C

Başkanlığına Hatice Şahin Eroğlu Seçildi

Başkanlığına Hatice Şahin Eroğlu Seçildi
Başkanlığına Hatice Şahin Eroğlu Seçildi
Bölgenin gelişme hedefine yönelik olarak, Bölgemizde (Aksaray,Kırşehir,Nevşehir,Kırıkkale ve Niğde) kamu kurum ve kuruluşları, özel kesim, sivil toplum kuruluşları, üniversiteler ve yerel yönetim temsilcilerinin oluşturduğu geniş bir kurul olan Ahiler Kalkınma Ajansı Kalkınma Kurulu'nun bu ayki toplantısı Grand Altuntaş otelde gerçekleştirildi.

Grand Altuntaş Otelde gerçekleştirilen kalkınma kurulu toplantısında kalkınma kurulu başkanlığı için yapılan seçim neticesinde Aksaray Ticaret Ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Hatice Şahin Eroğlu Başkanlığa seçildi.
Aksaray'dan İş Kadınları Derneği Başkanı Hatice Şahin, Nevşehir’den Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Ördü, Kırıkkale’den İş-Kur İl Müdürü Nazım Ulu ve Niğde’den Niğde Kapadokya Kadın, Gençlik, Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Şükriye Güçlü olmak üzere 4 aday 2 tur üzerinden yapılan seçimde yarıştı.
İlk turda 57 üyeden 23’ünün oyunu alan Hatice Şahin ile 21 üyenin oyunu alan İsmail Ördü 2. turda yarıştı.
58 üyenin oy kullandığı ikinci turda İsmail Ördü 25 oy alırken Hatice Şahin 33 üyenin oyunu alarak Ahiler Kalkınma Ajansı, Kalkınma Kurulunun yeni başkanı seçildi. İsmail Ördü ise Başkan Yardımcılığına getirildi.

HATİCE ŞAHİN EROĞLU; “ BÖLGEMİZ ADINA BAŞARILI ÇALIŞMALARA İMZA ATACAĞIZ ”
Kalkınma Kurulu Başkanlığına seçilen ATSO Meclis Üyesi Hatice Şahin Eroğlu yapmış olduğu açıklama da ; “ Bölgemizin Kalkınma Ajansı’nın danışma organı olan, farkındalığı artırma, işbirliğini geliştirme ve ajansı yönlendirme gibi konularda tavsiyelerde bulunabilen ve 100 kişiden oluşan Kalkınma Kurulu Başkanlığına oybirliği seçilmekten dolayı mutlu olduğumu ifade ediyor, beni bu göreve laik gören herkese sonsuz teşekkür ediyorum.
Kalkınma kurulu olarak, biz de ajansın yaptığı çalışmaları ile sivil toplum, kamu ve özel sektör arasında ki bağlantıyı kuracağız. Kalkınma kurulu bir tavsiye kuruludur. Bölgeler arasındaki farklılıkları kaldırmak için çalışmalar yapar. İnşallah bölgemiz adına başarılı çalışmalara imza atacağız” Dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00