• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Başkanımızın ustalık dönemini görmek istiyoruz.

Başkanımızın ustalık dönemini görmek istiyoruz.
Başkanımızın ustalık dönemini görmek istiyoruz.

AKSARAY HALKINDAN BAŞKANNEVZAT PALTA’YA ÇOK BÜYÜK DESTEK

Belediye Başkanı NevzatPalta’nın Aksaray’a iki dönemdir çok güzel hizmetler yaptığını belirtenVatandaşlar önümüzdeki yerel seçimlerde de Başkan Nevzat Palta’yıdestekleyeceklerini ifade ettiler.

 

VATANDAŞLAR NEDEDİLER?
BELEDİYELERDE SİYASET DEĞİL ÇALIŞAN GÖZETİLİR

Dursun Bayram “ Ben Tokat Erbağlıyım,belediyeden emekliyim. 3 yıl önce ben buraya geldim, 3 yıl önceki geldiğimleşimdi geldiğimde ki Aksaray’ı kıyasladığımda Aksaray’ın çok güzel yerleregeldiğini gördüm. Bu çok hoşuma gitti. Belediye başkanı Nevzat Palta’yateşekkür ediyorum. Çok güzel çalışmalar yapmış gerçekten. Belediyelerde siyasigözetilmez çalışan gözetilir. Benim desteğimde Nevzat Palta’ya dır. Bizeçalışan insan lazım. Hizmet eden insan lazım. Belediye başkanımız hizmet anlamında çok güzel çalışmalar yapmış. Çevredüzenlemesi olsun, alt yapı olsun, tarihi turistik anlamda Aksaray çok büyükgelişme göstermiş. Başkanımıza çok teşekkür ediyorum.

ELİMİZDENGELDİĞİNCE DESTEK VERECEĞİZ

Nazım Dağ: “Aksaraybelediye başkanımızın çok güzel çalışmaları var. Elimizden geldiği kadar destekvereceğiz. Yeni dönemde de başarılar diliyorum. Allah razı olsun kendisinden.

BAŞKANIMIZDANALLAH RAZI OLSUN

Şevket Yılmaz: “BaşkanımızdanAllah razı olsun. Çok güzel çalışmalara imza attı. Başkanımızın yeni dönemde debaşkan olmasını istiyorum. Allah razı olsun. Ben Dağılgan’da oturuyorum. Sağolsun Dağılgan’ın her tarafını asfalt yaptı. Allah razı olsun ben başkanımdanmemnunum.”

BAŞKANIMIZ ÇOKSÜPER ÇALIŞMALAR YAPTI

Selahattin Duru: (teşbihçi) “Ben başkanımdan memnunum. Şimdiye kadarher gelen bu kadar çalışmış olsaydı bizim Aksaray’ımız bir daha böyle olurdu,daha gelişirdi. Yaptığı asfalt çalışmaları, külliye, Kılıçaslan parkı, harikayerler haline geldi.  Herkes ailesiylegidip rahatlıkla pikniğini yapıyor. Çok süper çalışmalar yaptı. Başkanımızın budönemde kazanmasını istiyorum. Başkanımın Allah işini gücünü rast getirsin.İnşallah yine seçimde kazanır ve başkanımız olur.

BAŞKANIMIZ ÇOKGÜZEL ÇALIŞIYOR

Halil Büyük: “Belediyebaşkanımız çok güzel çalışıyor. Doğruyu söylemek gerekiyor. Başkanımız herhizmeti yapıyor, çok güzel hizmetler yapıyor.

AKSARAY’A BÖYLEBAŞKAN GELMEDİ

Mustafa Şahin: “Aksaray’adaha böyle bir başkan gelmedi. Başkanımız Aksaray’ı büyüttü, geliştirdi namverdirtti.  Başkanımızı yeni dönemde dedestekçisi olacağız. Kendisinden Allah razı olsun.

YENİ DÖNEMDE DEOYUMUZ BAŞKANA

Muharrem Yeşilyurt: “Başkanımızın çalışmalarını başarılı buluyorum. Şimdiyekadar gelen belediye başkanları arasında en başarılı başkanımızı buluyorum.Çalışmalarından memnunum. Yeni dönemde de oyum başkanadır.

EĞRİ YERDENKALKMAZ DOĞRU SALLANIR YIKILMAZ

Bayram Ali Ceylan:(taksici) “Belediye başkanımızın çalışmaları çok iyi, inşallah devamını dabekliyoruz. İyi olan dürüst olan her zaman kazanır,. Bir atasözümüz var ya:eğri yerden kalkamaz, doğru sallanır yıkılmaz. Biz sayın başkanımızda da onugörüyorum.”

 


 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00