• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C

Başkan Yazgı Sanayi Esnaflarını Ziyaret Etti

Başkan Yazgı Sanayi Esnaflarını Ziyaret Etti
Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay ve Başkan Yardımcılarıyla Madeni Sanatkarlar ve Tamirciler Odası Başkanı Mehmet Üçkulak eşliğinde sanayi esnaflarını ziyaret etti.

Başkan Yazgı, sanayinin taşınması konusunda son değerlendirmenin yapıldığını açıklayarak, “Projenin son aşamasındayız. Bu konunun çözümü için kısa bir zaman kaldı da diyebiliriz. Ancak taşınma gündemimizde olmasına rağmen mevcut sanayimizde sorunları yerinde görüp tespitini yapıyoruz. Sanayi taşınma sürecinde iyileştirme yapmamız gereken işler varsa bunların çözümü yaparız. Bu noktada esnaflarımızın bizden istekleri, dilekleri olabilir. Esnaflarımıza kapımız her zaman açıktır” dedi.

Sanayi ziyaretinde esnafların düşüncelerini alan Başkan Yazgı, “Biz Sanayici esnafımıza için en iyi Makul fiyatlarda olması kaydıyla yapılabilecek en güzel projeyi Aksaray Sanayi Bölgesine uyarlamak istiyoruz. Kısacası biz dükkan maliyetlerinin en minimum seviyede olan her kesim tarafından kabul görmüş bir proje başlatmak istiyoruz. Tabi bu işi karşılıklı konuşarak halledeceğiz inşallah. Ayrıca yeni yapılacak proje ile ilgili sanayici esnafımızı dinlemek için bu aralar sizleri sık sık ziyaret etmeyi düşünüyoruz” diye konuştu.

Başkan Haluk Şahin Yazgı, Salı günü sanayi esnafıyla iftar sofrasında bir araya gelecek. Gündem konusu yine sanayinin taşınması olacak. Sanayicilerin taşınma konusunda bir kez daha dinlemeye hazırlanan Başkan Yazgı, projenin büyük oranda tamamlandığı ve projede küçük değişiklilere gidebileceğini işaret etti.

Madeni Sanatkarlar Oda Başkanı Mehmet Üçkulak, sanayi esnaf odası olarak taşınma konusuna destek verdiklerini ve birçok esnafında sabırsızlıkla bu projeyi beklediğini söyledi. Üçkulak, “Sağolsun Haluk Başkanımız bizleri her zaman dinledi. İsteklerimiz, önerilerimiz hiçbir zaman göz ardı edilmedi. Ama esnaf kardeşlerimizin birçoğu taşınma konusunda ısrarcılar. Sabırsızlıkla bu projeyi bekliyorlar. Birçoğu zaten kiracı. Kira öder gibi dükkan sahibi olmak istiyorlar. Bu konuda çok haklılar. Bu yüzden Haluk Başkanımız bizler için iftar programı düzenledi. Kendilerine şimdiden teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Son olarak Başkan Yazgı, bugün (Salı günü) Sanayi Camisinde düzenlenecek olan iftar programına tüm esnaf, kalfa, çırak ve tüm sanayi çalışanlarına davet etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00