• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Başkan Nevzat Palta’dan Türkiye’ye Örnek Bir Davranış

Başkan Nevzat Palta’dan Türkiye’ye Örnek Bir Davranış
Başkan Nevzat Palta’dan Türkiye’ye Örnek Bir Davranış

“Aksaray’dan Türkiye’ye, Türkiye’den dünyaya birliğimizi veinancımızı göstermek için; bu süreçte, hizmet bayrağını devralacak olan dava arkadaşımve kardeşim Haluk Şahin Yazgı’nın hep beraber yanında olacağız.”

 

Ak parti Aksaray İl Başkanı M.Fatih Yıldırıcı ve Ak PartiAksaray Belediye Başkan Adayı Haluk Şahin Yazgı, Aksaray Belediye BaşkanıNevzat Palta’yı makamında ziyaret etti.

Yapılan görüşmede Aksaray’da yaşanan seçim süreci ve Türkiyegündemi değerlendirilerek hem ülkemiz hem de Aksaray’ımızın geleceği içinbirlik ve beraberlik mesajları verildi.

 

Aksaray Belediye Başkanı NevzatPalta 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesi vatandaşlaraçağrıda bulunarak

 

Sevgili hemşerilerim, değerli dostlarım; 2004 seçimlerindenbu yana şerefle ve zevkle hizmet ettiğim Aksaray Belediye Başkanlığı görevimi30 Mart’ta inşallah genç kardeşim ve dava arkadaşım Haluk Şahin Yazgı’ya devredeceğim.

 

BİZDEN DESTEĞİNİ ESİRGEMEYEN AKSARAY’LIHEMŞERİLERİMİZ

                                HAKLARINI HELALETSİNLER

Görevde bulunduğum on yıliçerisinde Aksaray’ımızı hak ettiği yere çıkarmak için hep beraber, canla başlaçalıştık. Başta mesai arkadaşlarım olmak üzere bu süreçte hizmet söz konusuolduğunda hiçbir desteği esirgemeyen Aksaraylı hemşerilerime sonsuz teşekkürübir borç biliyorum ve haklarınızı helal etmenizi diliyorum.

 

DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR…

 

Bu kısa sürede Sayın BaşbakanımızRecep Tayyip Erdoğan’ın verdiği destekle büyük projelere imza attık, şehrimizinel atılmamış işlerine neşter vurduk ve tamamladık, büyük projelergerçekleştirdik. Ayrımcılık yapmadan, birlik ve beraberlik içinde çalıştık vebaşardık.

Ancak biliyoruz ki daha yapacak çokişimiz var. Evet, çok işimiz var.

Bu mücadelenin on yıllık değil binyıllık bir mücadele olduğunun bilincindeyiz. Bin yıldır İslam’ınbayraktarlığını yapan Türk milleti olarak, içinde yaşadığımız coğrafyadagözyaşı, kan ve fitne bitene kadar durmadan, yıkılmadan çalışmak, sabırla yoladevam etmek zorundayız.

 

ALLAH İNANANLAR VE BİRLİĞİNİ BOZMAYANLARLABERABERDİR

 

Son bir aydır yaşanan olaylarbize asla rehavete kapılmamamız gerektiğini çok güzel gösterdi. Birileriülkemizin gelişmesini, İslam coğrafyasındaki rolünü, küresel güçlere karşıduruşunu o kadar sindirememiş ki, ülkemizde iğrenç oyunlar kurmaktadırlar.Biliyoruz ki, Allah oyun kurucuların en hayırlısıdır, Allah sadece inananlar vebirliğini bozmayanlarla beraberdir.

MAHALLİ SEÇİMLER BİR İSTİKLAL MÜCADELESİDİR

 

Zaafa düşmek yok, yılmak yok,vazgeçmek yok, hele yorulmak asla yok.

Sayın Başbakanımızın ifadesiyleönümüzdeki mahalli seçimler sadece bir başkanlık seçimi değil, bir istiklalmücadelesidir. Oyun kuranlar ve onları dost edinmişlerin ilk hedefi buseçimlerde mevcut meşru hükümetin oy oranlarını düşürmek Türkiye’nin gelişiminedarbe vurmaktır. Aksaray’dan öyle bir cevap vermeliyiz ki bu zaferin sesitarihten silinmesin. “Baki kalan gökkubbede bir hoş sadâ imiş”.

Kardeşliğimiz birliğimizipekiştirmek için, durmadan yılmadan çalışalım. Her gün bir adım daha ileriye…

Aksaray’dan Türkiye’ye,Türkiye’den dünyaya birliğimizi ve inancımızı göstermek için; bu süreçte,hizmet bayrağını devralacak olan dava arkadaşım ve kardeşim Haluk Şahin Yazgı’nınhep beraber yanında olacağız.

 

FİTNEYE FESATA HİÇBİR ZAMAN MAHAL VERMEYECEĞİZ

 

Tekrar hayırlı uğurlu olsun diyorum. Biz bunları zamaniçerisinde söyledik. Fitneye, fesada hiçbir zaman mahal vermeyeceğiz. Sonuçtabiz hiçbir zaman küçük hesaplar içinde olanlar olmadık. Davamız büyük,hedefimiz büyük, ilkelerimiz büyük. Onun için büyük hesaplar peşinde olduk. Oaçıdan hemşerilerimin inşallah olayları daha iyi değerlendirip daha iyisüzgeçten geçirip oylarını inşallah daha iyi kullanacağı kanaatindeyim diyorum.

 

AKSARAY’IMIZ İÇİNELİMİZİDEN GELEN HERŞEYİ YAPACAĞIM

 

 Bu bizim 10 yıllıksüre içerisinde hakikaten Aksaray’ımıza tarih yazacak projeler yaptık. Çoğuprojeyi gerçekleştirdik bir kısmı da yarım kaldı. Hatta keşifleri dahi hazır.Sonuçta Haluk kardeşimizle bunları zaman zaman istişare ettik. Elimizdekiçalışmaları zaten hepsini paylaştık. İnşallah bundan sonra ize ne düşüyorsabana ne düşüyorsa Aksaray’ımız için memleketimiz için elimizden gelen her şeyiyapacağız. İster burada olalım ister Ankara’da olalım. İster başka bir yerdeolalım. Ama bu memleket bizim. Aksaray bizim diyorum. İnşallah güzelliklerehayırlara vesile olur diyorum.

 

AK PARTİ İL BAŞKANIYILDIRICI “BÜTÜN VATANDAŞLARIMIZA

                  SEVGİ VE MUHABBETLERİMİZİSUNUYORUZ”

 

Ak Parti İl Başkanı M. Fatih Yıldırıcı: evet, bugün Aksaraybelediye başkan adayımız Haluk Şahin Yazgı kardeşimizle beraber sayın belediyebaşkanımız Nevzat Palta’yı ziyaret ediyoruz. Hem seçim çalışmalarımız hakkındakendisine bilgi veriyoruz hem de sağ olsunlar kendisi ile malum Aksaraybelediyesinin çalışmaları Türkiye gündemi ile ilgili hasbıhal ediyoruz, sohbetediyoruz.

Tabi önümüzdeki günlerde bildiğiniz üzere belediye başkanadaylarının belirlenme takvimi hızlı bir şekilde yaklaştı. İnşallah genelmerkezimizin özellikle takdir ettiği gün ve saatte tüm vatandaşlarımızınbilgisi olacaktır. Bunu özellikle tekrar tekrar teyit ediyorum ki fakat hembazı yerel medya da çıkan hem de özellikle dedikodu mekanizması noktasındahızlı bir şekilde çalışan bir farklı bilgilendirme var.

 Şuna bütünhemşerilerim özellikle inansınlar ki bu gün, saat ve tarih genel merkezimizeaittir. Genel merkezimiz özellikle ilçelerle alakalı yakın bir tarihte birbelirleme yapacaktır. Bu belirleme yapıldığı takdirde bizde vatandaşlarımızı endoğru bilgi ile bilgilendireceğiz. Bütün vatandaşlarımıza sevgi saygı vemuhabbetlerimizi sunuyorum. Allah’a emanet olsunlar.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00