• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 20 °C

Başkan Nevzat Palta yüzlerce kişi ile yürüyerek temayüle gitti

Başkan Nevzat Palta yüzlerce kişi ile yürüyerek temayüle gitti
Başkan Nevzat Palta yüzlerce kişi ile yürüyerek temayüle gitti

--AksarayBelediye Başkanı Nevzat Palta, sabah saat 09.30 da parti binasından çıkarakyüzlerce kişiyle birlikte Temayülün yapılacağı Kültür park düğün salonunageldi.

--Yürüyüşsırasında vatandaşlar Başkan Nevzat Palta’ya alkışlarla destek vererek sevgigösterisinde bulundular

 

Akparti Aksaray İl, İlçe belediye başkan aday adayları için düzenlenen teşkilattemayül yoklaması çok büyük ilgi gördü.

İkidönemdir Aksaray’a başarıyla hizmet eden ve ustalık dönemi için yeniden adayadayı olan Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta,sabah saat 09.30 da partibinasından çıkarak yüzlerce kişiyle birlikte Temayülün yapılacağı Kültür parkdüğün salonuna geldi. Yürüyüş sırasında vatandaşlar Başkan Nevzat Palta’yaalkışlarla destek vererek sevgi gösterisinde bulundular

Kültürpark kapalı düğün salonunda yapılan temayül programına Ak parti MalatyaMilletvekili Temayül komite başkanı Öznur Çalık, Ak Parti Burdur MilletvekiliDr. Hami Yıldırım, Milletvekili Mahmut Kaçar, Milletvekili Osman Poyraz,Milletvekili Ruhi Açıkgöz, Ak parti Kadın Kolları Genel Başkan YardımcısıMürşide Balaban, Gençlik Kolları MKYK Üyesi Alperen Bozdağ, Aksaray belediyeBaşkanı Nevzat Palta, Ak Parti İl Başkanı M.Fatih Yıldırıcı, Merkez ilçebaşkanı Haluk Şahin Yazgı, ilçe başkanları, belediye başkanları, il genelmeclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, kadın kolaları ve gençlik kolaları ilebinlerce Ak partili katıldı.

AkParti İL Başkanı M. Fatih Yıldırıcı yaptığı konuşmada temayülün hayırlaravesile olması dileğinde bulunarak birlik ve beraberlik içinde Ak partiyehizmete etmeye devam edeceklerini kaydetti.  

Akparti Malatya Milletvekili Temayül komite başkanı Öznur Çalık ise Ak partihükümetinin icraatlarına değindikten sonra Ak partinin Aksaray’daki teşkilatıile örnek olduğunu yine buna devam edeceğini kaydettikten sonra Aksaray’dakitemayül yoklamasının hayırlı olması temennisinde bulundu.

Dahasonra oy kullanma işlemi başladı Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta oyunukullanırken, “Kendime kullanıyorum” diyerek basın mensuplarına poz verdi. Dahasonra Milletvekili Ruhi Açıkgöz ve diğer partililerde oylarınıkullandılar. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00