• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 19 °C

Başkan Nevzat Palta Müstakil İşadamları ve Sanayiciler Derneği ‘Müsiad’ı Ziyaret Etti

Başkan Nevzat Palta Müstakil İşadamları ve Sanayiciler Derneği ‘Müsiad’ı Ziyaret Etti
Başkan Nevzat Palta Müstakil İşadamları ve Sanayiciler Derneği ‘Müsiad’ı Ziyaret Etti

Ziyarete AK Parti Aksaray İl Başkanı FatihYıldırıcı, Ak Parti Aksaray Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci, İl Özelİdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, Sosyal Güvenlik Kurumuİl Müdürü Saffet Çalışkan,  TKDK Aksaray Koordinatörü SelimBiçen ile birçok sanayici ve iş adamı katıldı.

Ziyarette bir açıklama yapan Belediye Başkanı Nevzat Palta ziyaretteyaptığı açıklamada: MÜSİAD Başkanı Abdülkadir Karatay ve yönetim kurulu üyeleriolarak sağ olsunlar bizleri ziyarete gelmişlerdi. Biz de hem bir iadeyi ziyarethem de hayırlı olsun diye geldik. Ben öncelikle başta değerli başkanımız olmaküzere yeni seçilen arkadaşlarımıza hayırlı olsun diyorum. Şu ana kadarda hizmetetmiş olan, önceki dönemlerde görev yapmış olan başkanlarımıza da teşekkürediyorum. Sonuçta bu bayrak yarışıdır. Hizmet yarışıdır. Hayırlı uğurlu olsun,  Allah utandırmasın” dedi.

MÜSİAD’ın taşıdığı değerler ve dik duruşuyla takdire şayan bir siviltoplum örgütü olduğunu belirten Başkan: “MÜSİAD’ın gönlümüzdeki yeri farklı.MÜSİAD Türkiye’deki dik duruşuyla, temsil ettiği değerlerle beraber her zamanTürkiye’de ciddi bir sivil toplum örgütü olmayı başarmıştır. İnşallah benAksaray’da da yeni seçilen kardeşlerimizin de hem Aksaray’ımızın gündemi ileilgili, kendi üyelerinin problemleriyle ilgili, Aksaray’ın hem problemlerininçözümü konusunda olsun hem de ufuk açma konusunda olsun hazırlayacaklarıraporlarla, sunacakları bildirilerle Aksaray’ımızın inşallah geleceği ileilgili ciddi katkılar sağlayacağı kanaatindeyim” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MÜSİAD Başkanı AbdülkadirKaratay ise:  “Türkiye’de, Aksaray’dagündem yoğun… Seçim gündemi bir taraftan, Türkiye’nin gündemi bir taraftan…Birlikte oturup bir sohbet edelim dedik. Hem de istişare edelim istedik. Zorbir süreçten geçiyor Türkiye. Hem Aksaray hem Türkiye olarak gerçekten sıkıntılıgünler yaşıyoruz. Bu süreci inşallah Allah’ın izniyle başarı ile hem onlarınhem bizlerin gayretleriyle geçireceklerine inanıyoruz. Sayın başkanımızdaönümüzdeki görevlerinde tekrar hayırlı olsun demek istiyorum. İl başkanımıza,ilçe başkanımıza seçim döneminde Allah muvaffakiyetler nasip etsin. Sayınbelediye başkanımıza, ak parti il başkanımıza, değerli kurum amirlerimize,parti yetkilisi arkadaşlarımıza ve yeni göreve başlayan değerli ilçe başkanıarkadaşımıza geldikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00