• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 27 °C
  • Ankara 28 °C

Başkan Nevzat Palta “ her sağlam insan bir engelli adayıdır”

Başkan Nevzat Palta “ her sağlam insan bir engelli adayıdır”
Başkan Nevzat Palta “ her sağlam insan bir engelli adayıdır”
Hersağlam insanın bir engelli adayı olduğuna dikkat çeken Başkan Nevzat Paltagünün anlam ve önemine ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi

“3Aralık Dünya Engelliler günümüzü kutluyorum. Aksaray belediyesi olarak yaklaşıkon yıldır engelli kardeşlerimizle ilgili güzel çalışmalarımız oldu. Bunun enbüyük örneği de bizim engelliler atölyesi. En çok haz duyduğum zevk aldığımprojelerden bir tanesi budur. İnşallah bu projeler daha da geliştirilir.

Hersağlam insan engelli olmaya adaydır. Aslında bunu böyle kazarak yazmak lazımEvden veya işyerinden çıkarken yolda kaza geçirmeyeceğimizin bir garantisi varmı? Dolayısıyla her sağlam insan bir sonra engelli olmaya adaydır. Temennimiz odeğil ama olabilirde O açıdan engelli kardeşlerimize bizim bakış açılarımızındaha farklı olması gerekiyor. Onları topluma kazandırmamız gerekiyor. Onları dabu toplumun bir parçası olarak değerlendiriyoruz.

Sonyıllarda özellikle hükümetimizin yapmış olduğu çalışmalarla belediye olarakbizlerin yerelde yaptığı çalışmalarla ciddi anlamda bir ilerleme kaydedildiğinigörüyorum.15 -20 yıl öncesine göre baktığınız zaman engelli kardeşlerimizleilgili hükümetimizin almış olduğu kararlar toplumun bir parçası olduğunuengelli kardeşlerimize gösterme açısından çok önemli olarak değerlendiriyorumSayın Başbakanımızın konuşmasını da takip ettim engelli kardeşlerimizin ciddianlamda kamuda da çalışmasına vesileleri oldu.

Oaçıdan ben tüm engelli kardeşlerimizi tebrik ediyorum günlerini kutluyorum. Buişlerin bir gönül işi olduğuna bakıyorum. Sade iş olarak yaptığın zaman eksikolur. Çocuklarımıza yavrularımıza gönülden bakmamız lazım. Dolayısıyla annelereve ailelerde Allah çok büyük sabır versin diyorum Bu yavrularımıza enek verenherkesi tebrik ediyorum ve 3 Aralık Dünya engelliler Gününüzü Kutluyorum”

CemElibol ise yaptığı açıklamada Başkan Nevzat Palta’ya teşekkür ederek şunlarısöyledi “ Dünya engelliler günü, farkındalık münasebetiyle çocuklarımızlaberaber sayın başkanımıza yapmış oldukları çalışmalar ve yardımlar içinteşekkür etmek istedik. Çocuklarımız son birkaç aydır yaptıkları çalışmalardanörnekleri başkanımıza hediye olarak getirdiler. Başkanımıza bizi kabulettikleri için, böyle bir atölye açtıkları için çocuklarımız adına teşekkürediyorum. Umut ediyorum bu atölyelerimiz yeni çocuklarımızla daha dazenginleşecek. Aksaray da engelsiz bir ortam yaratmaktan mutluluk duyuyoruz.Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00