• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 20 °C

Başkan Nevzat Palta “ basın ilkeli yayınını sürdürmelidir”

Başkan Nevzat Palta “ basın ilkeli yayınını sürdürmelidir”
Başkan Nevzat Palta “ basın ilkeli yayınını sürdürmelidir”

---Şehrimizde görev yapan ulusal ve yerel tüm basınmensubu arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlar, dürüst,ilkeli ve tarafsız habercilik anlayışlarını devam ettirmelerini temenni eder,başarılarının devamını dilerim.

 

AksarayBelediye Başkanı Nevzat Palta, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla biraçıklama yaparak, Aksaray’da faaliyet gösteren tüm basın mensuplarınınGazeteciler gününü kutladı

Basının herzaman seviyeli ve ilkeli yayın yapması gerektiğini belirten Başkan Nevzat Paltaaçıklamasında şu görüşlere yer verdi  “Basınve medya kuruluşları bugün sadece ülkemizde değil, tüm dünyada toplumların aynasıolma özelliğini taşımaktadır. Günümüz teknolojisinin nimetleri sayesindedünyanın her yerinde meydana gelen tüm olayları ve gelişmeleri medyakuruluşları aracılığı ile anında öğrenebiliyoruz.

            Aksaray’ımızdafaaliyet gösteren medya kuruluşları ve siz değerli basın mensubuarkadaşlarımızda imkânlarınız dâhilinde teknolojiyi takip ederek şehrimizdekitüm gelişmeleri, olayları kamuoyuna en iyi şekilde iletmeye çalışıyorlar

            Şehrimizdekiyazılı sesli, görüntülü tüm basın mensuplarıyla birlikte bu şehre yaptığımızher hizmeti kamuoyuna açıklayıp, halkımızı bilgilendirdik. Bilgilendirmeye dedevam ediyoruz. Basınla olan diyalogumuz bugüne kadar olduğu gibi, bugün densonrada en iyi şekilde devam edecektir.

Bu vesileyle şehrimizde görevyapan ulusal ve yerel tüm basın mensubu arkadaşlarımızın 10 Ocak ÇalışanGazeteciler Gününü kutlar, dürüst, ilkeli ve tarafsız habercilik anlayışlarınıdevam ettirmelerini temenni eder, başarılarının devamını dilerim.”

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00