• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 20 °C

Başkan Nevzat Palta Ak Parti Teşkilat Toplantısına Katıldı

Başkan Nevzat Palta Ak Parti Teşkilat Toplantısına Katıldı
Başkan Nevzat Palta Ak Parti Teşkilat Toplantısına Katıldı

Teşkilattoplantısına Ak Parti Genel Merkez Seçim Koordinasyon Merkezi ve İstanbulMilletvekili Mustafa Ataş, Aksaray Milletvekilleri Ali Rıza Alaboyun ve İlknurİnceöz,  Belediye Başkanı Nevzat Palta, AkParti Aksaray Belediye Başkan Adayı Haluk Şahin Yazgı, Ak Parti İl BaşkanıFatih Yıldırıcı, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci, , Ak Parti KadınKolları Başkanı Sevinç Kasal, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Abdüssamet Kılıçile Ak Parti yönetim kurulu üyeleri katıldı.

KuzucularPark Otel’de düzenlenen toplantıya konuşmacı olarak katılan Ak Parti GenelMerkez SKM Başkanı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş önümüzdeki yerelseçimlerin çok önemli olduğunu söyledi. Seçerken insanların ülkesi ve dünyamazlumları için karar verdiğinin farkında olması gerektiğini, bizden hizmetbekleyenlere, bize güvenerek görev verenlere karşı sorumluluğumuzun çok büyükolduğunu hatırlatan Ataş, 11 yıldır Genel Merkez Seçim Koordinasyon Başkanıolarak edindiği tecrübenin püf noktalarını, başarının ipuçlarını katılımcılarlapaylaştı.

Seçimçalışmalarının nasıl yapılması gerektiğini anlatan Ataş, son günlerde yaşanansürecin; Türkiye’yi, Başbakanı ve AK Partiyi itibarsızlaştırmak olduğuna,seçimlerde bu sürece damgasını vuracak demokratik yollardan milletin iktidarıolacağına vurgu yaptı.

İstanbulMilletvekili ve Genel Merkez Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Mustafa Ataş;"Bizim herkese gönlümüzü açarak, insanların gönüllerini kazanmak gibi birsorumluluğumuz var. İstediğimiz tek şey hiç kimseyi ayırt etmeden, herkesegönlümüzü açan, çocuğuyla, yaşlısıyla, genciyle, doğulusuyla, batılısıyla, güneylisiyle,kuzeylisiyle herkesi kucaklayan ve kuşatan bir anlayışla siyasetimizisürdürmek" şeklinde konuştu.

AksarayBelediye Başkanı Nevzat Palta’ya yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekküreden Ataş: “ Omuz omuza birbirimize destek vererek çalışmalarımıza devamedeceğiz” dedi.

Toplantısonrası Somuncu Baba Külliyesini ziyaret eden Mustafa Ataş Külliyeyi Aksaray’akazandırdığı için Nevzat Palta’yı tebrik etti. Çok güzel bir eser ortayaçıktığını ifade eden Ataş: “Sosyal tesisiyle, camisiyle, şadırvanıyla,gasilhanesiyle hem Somuncu Baba türbesinin bu şekilde restore edilmesi hem deburanın başından sonuna kadar çok güzel dizayn edilmesi gurur verici. İnşallahNevzat başkanımızın isminin yâd edileceği bir eser olarak burada bulunacaktır.Başkanımızı tebrik ediyorum. Aksaray’ımıza da hayırlı olsun” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00