• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Aynası İştir Kişinin Lafa Bakılmaz

Aynası İştir Kişinin Lafa Bakılmaz
Aynası İştir Kişinin Lafa Bakılmaz
Ramazan Kaygısız’ a ait işletmenin önüne toplanan kalabalık, havanınsoğuk olmasına rağmen Karabatak’ ı sevinç ve coşku ile karşıladı. Ziyarete MHPAksaray Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Rıfkı Karabatak başta olmak üzere MHPAksaray İl Başkanı Mustafa Selhan Altınsoy, MHP Merkez ilçe Başkanı Ali Er,Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Belediye Meclis Üye Adayları ve çok sayıda vatandaşkatıldı. Katılımın oldukça fazla olduğu gözlerden kaçmadı. Vatandaşlarla tektek tokalaşıp hasbıhal eden Karabatak vatandaşların sorun ve sıkıntılarınıdinleyerek çözüm yolları hakkında bilgiler verdi.

 MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı Op. Dr.Rıfkı Karabatak burada yaptığı açıklamada “Aynası İştir Kişinin Lafa Bakılmaz”diyerek şu ifadelere yer verdi. Yavuz Sultan Selim mahallesinde sizlerinkanalizasyonu yokken, evinizin dışında halen tuvaletler varken, çocuklarınızınoynayacağı bir tane bile park yokken kalkıp da oradaki kaldırımı seksen keresöküp takmanın anlamını ben kavrayabilmiş değilim. Geçtiğimiz Ramazan Ayında bizburada bir iftar programı yapmıştık. Orada bize dediler ki “Bu asfaltı Osman Ertuğrulatmıştı. Ondan beridir buraya yatırım gelmedi”  Sizin daha temel ihtiyaçlarınızgiderilmemişken, çeşmeden akan suyu içemiyorken kalkıp buraya doğalgaz temeliattılar. Temel atma programını izleme fırsatım oldu. Şirketin sahibi diyor ki “Bizim buraya programımız falan yoktu, buraya yapmayacaktık ama BelediyeBaşkanımız çok istedi. Buraya da bir temel attık” dedi. Sizin su, kanalizasyon,yol sorununuz varken doğalgazınız olacak ne hikmetse… Yakınınızda bir sağlık ocağınızyok, bir emniyet biriminiz yok, ulaşımda ciddi sıkıntılarınız var, imar sorunubaşlı başına bir problem, pek çok arsanızın üzerinde ev var, evin tapusu yok,kimi mera arazisi görünüyor, kimi hazine arazisi görünüyor. Dolayısıylaproblemleri başından aşmış bir durumdasınız. Bunları yapmak da Belediyenin asligörevleri arasındadır. Bir Belediye Başkanının şu kadar yol yaptım, şu kadarkanalizasyon yaptım, şu kadar park yaptım, kaldırım yaptım diye övünmesi aklınalacağı mantığın kabul edeceği bir şey değildir. Bunlar zaten yapması gerekenişlerdir.  Kayseri’den Antalya’ya gidecekhızlı treni Aksaray’dan geçireceklerini iddia ediyorlar. Dolayısıyla hayalsatmakta, insanların hayal dünyası ile oynayıp büyük projeler üreteceklermişgibi kendilerine inandırmakta, çok ustalar. Sizlerin de hafızasının o kadarzayıf olduğuna inanmıyorum. Elinizi vicdanınıza koyacaksınız 9,5 yıldır neyapıldı, ne yapılmadı bunları göreceksiniz. Ona göre kararınızıvereceksiniz.  Ben şunu iddia ediyorum Aksarayda Belediye Başkanının adı Ahmet, Mehmet, Hasan olabilir ama Aksaray da Belediyeyiyöneten zihniyetin değişmesi lazım diyorum” dedi.

Daha sonra vatandaşlarsoru cevap şeklinde sıkıntılarını dile getirerek çözüm yolları hakkında MHP AksarayBelediye Başkan Adayı Op. Dr. Rıfkı Karabatak’tan bilgi aldılar.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00