• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

ATSO’dan Hemşehrimiz Cenap Aşcı’ya hayırlı olsun ziyareti

ATSO’dan Hemşehrimiz Cenap Aşcı’ya hayırlı olsun ziyareti
ATSO’dan Hemşehrimiz Cenap Aşcı’ya hayırlı olsun ziyareti

Aksaray Ticaret ve Sanayi OdasıYönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, Meclis Başkanı Fatih Tekin Yönetim Kurulu BaşkanYardımcıları Kerim Yardımlı, Serdar Öngün, Meclis Başkan Yardımcıları Ahmet Kulakve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet Türkiye Odalar Borsalar BirliğiAkredite Toplantısı sonrası geçtiğimiz Eylül ayında Gümrükler Genel Müdürlüğünevekâleten atanan Hemşerimiz Cenap Aşçı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

HemşerimizCenap Aşçı ATSO Heyetinin yapmış olduğu ziyaretten dolayı son derece mutluolduğunu ifade ederken yapmış olduğu açıklama da; “Aksaray Ticaret ve SanayiOdası Yönetim ve Meclis Kurulunun yapmış oldukları bu ziyaretten dolayıkendilerine şahsım adına çok teşekkür ediyorum. Ankara gibi bir komşu ildegörev yapıyor olsanız bile hemşerilerinizi gördüğünüz anda tarif edilemeyen birduygu yaşıyorsunuz. Çalışmalarını yakından takip ettiğim Ticaret ve SanayiOdamızın faaliyetlerini takdir etmekle birlikte yapılan bütün bu emeklerinAksaray için olduğunu belirtmek istiyorum.

 Aksaray sevdalısı birisi olarak hayatımboyunca ilimize ne gibi katkım olur konuları üzerinde çalıştım. Sanayisi baştaolmak üzere her alan da büyüme kat eden ilimizin daha iyi yerlerde olması içinbütün Aksaraylıların birlikte hareket etmesi gerekir. Bu nokta da değerli ATSOBaşkanımızla yapmış olduğumuz bu ziyarette birlikte her zaman hareketedeceğimizi kendisine ilettim. Ziyaretlerinden dolayı Aksaray Ticaret ve SanayiOdası Başkanımız Ahmet Koçaş’a Meclis Başkanı Fatih Tekin ve ATSO heyetineteşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum” Dedi.

ATSO BAŞKANI KOÇAŞ; “ EMEĞİN KARŞILIĞI”

Cenap Aşçı’nınAksaray Ticaret ve Sanayi Odası heyetini ağırlamasından dolayı şükranlarınısunan ATSO Başkanı Ahmet Koçaş ziyaret sonrası Basın mensuplarına yapmış olduğuaçıklama da; “ Hayatım boyunca hep belirtmişimdir “emeğin karşılığını bir günmutlaka alırsınız”

Buradaaçık ve net bir şekilde görebiliyoruz ki Değerli Hemşerimiz Cenap Aşçı Gümrükve Ticaret Bakanlığına bağlı Gümrükler Genel Müdürlüğüne getirilerek, yıllarca emeğininen büyük karşılığını almıştır.

Bizlerinen büyük görevi ise böylesine önemli noktalarda bulunan hemşerilerimizi takdiretmesi gerekir.

Benson olarak Değerli Genel Müdürümüz Cenap Aşçı’ya bundan önce oldu gibi bundansonra da görevlerinde başarıların devamını diliyor, ALLAH utandırmasın diyorum”Dedi

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00