• BIST 10616.09
  • Altın 4449.011
  • Dolar 40.423
  • Euro 47.4823
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 19 °C

ATSO ücretsiz eğitimlere devam ediyor

ATSO ücretsiz eğitimlere devam ediyor
ATSO ücretsiz eğitimlere devam ediyor
            Ülkemizin kanayan yaralarındanbir tanesi olan kurumsallaşmaya yönelik geçtiğimiz aylarda düzenlenen AileŞirketlerinde Kurumsallaşma eğitiminden sonra üyeler ve katılımcılar tarafındangelen istekler doğrultusunda eğitimlere devam edileceği açıklayan ATSO,Mağazacılık ve Perakende Ürün Sunma Satış Eğitimini Cuma Günü düzenleyecek.

Yarın saat 13.30’Da AksarayTicaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda Düzenlenecek olan Mağazacılık vePerakende Ürün Sunma Satış Eğitimi ile ilgili olarak açıklama yapan ATSOBaşkanı Ahmet Koçaş, yapmış olduğu açıklama da; “ Geçtiğimiz haftalar dadüzenlemiş olduğumuz Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma Eğitiminden sonraüyelerimizin ve katılımcılarımızın istekleri doğrultusunda eğitimlerimizidüzenlemeye devam edeceğimizi belirttik.

Mağazacılık ve perakendeciliksektörü özellikle küreselleşmenin etkisi ile günümüzde yeni boyutlarkazanmakta, büyük mağazaların perakende ticaretteki payları hızla artmaktadır.

Sektördeki bu hızlı değişimlereayak uydurabilmek ve perakendecilik sektörünün çeşitli faaliyet alanlarındamesleki bilgi ve beceri kazandırmak amacıyla söz konusu eğitim oldukça önemkazanmaktadır.

Be bu yüzden 21 Mart Cuma günü Saat 13.30’da düzenleyecekolduğumuz eğitimlere katılmak isteyen herkesi bekliyoruz.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00