Yarın saat 13.30’Da AksarayTicaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda Düzenlenecek olan Mağazacılık vePerakende Ürün Sunma Satış Eğitimi ile ilgili olarak açıklama yapan ATSOBaşkanı Ahmet Koçaş, yapmış olduğu açıklama da; “ Geçtiğimiz haftalar dadüzenlemiş olduğumuz Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma Eğitiminden sonraüyelerimizin ve katılımcılarımızın istekleri doğrultusunda eğitimlerimizidüzenlemeye devam edeceğimizi belirttik.
Mağazacılık ve perakendeciliksektörü özellikle küreselleşmenin etkisi ile günümüzde yeni boyutlarkazanmakta, büyük mağazaların perakende ticaretteki payları hızla artmaktadır.
Sektördeki bu hızlı değişimlereayak uydurabilmek ve perakendecilik sektörünün çeşitli faaliyet alanlarındamesleki bilgi ve beceri kazandırmak amacıyla söz konusu eğitim oldukça önemkazanmaktadır.
Be bu yüzden 21 Mart Cuma günü Saat 13.30’da düzenleyecekolduğumuz eğitimlere katılmak isteyen herkesi bekliyoruz.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.