• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 22 °C

ATSO, siyasi parti temsilcilerini tarihi yemekte bir araya getirdi.

ATSO, siyasi parti temsilcilerini tarihi yemekte bir araya getirdi.
ATSO, siyasi parti temsilcilerini tarihi yemekte bir araya getirdi.

Ak Parti Belediye Başkan AdayıHaluk Şahin Yazgı, İl Başkanı Fatih Yıldırıcı, Milliyetçi Hareket PartisiBelediye Başkan Adayı Op.Dr. Rıfkı Karabatak, İl Başkanı Mustafa Altınsoy ileCumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Doğan Koşar, İl Başkanı RamazanKoçak ve İlçe Başkanı Gülhan Tosun yemekte yer alırken, ATSO Başkanı  Ahmet Koçaş, Meclis Başkanı Fatih Tekin,Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Kerim Yardımlı ve SerdarÖngün ile yönetim kurulu üyeleri de yemekte hazır bulundu.

ATSO BAŞKANIKOÇAŞ; “BİR OLALIM, BİRLİK OLALIM”

 

Tarihiyemekte konuşan Aksaray Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş, yapmışolduğu açıklama da; “ 2014 yılının mart ayında yapılacak olan yerel seçimlereyaklaştığımız bu aylarda siyaset dünyasında yaşanılacak her türlü saygı, sevgive dostluk ortamının oluşması Aksaray’ın en büyük sivil toplum kuruluşunun yaniAksaray Ticaret Ve Sanayi Odasının en büyük temennisidir. Unutulmamalıdır ki bumasalarda oturan herkes Aksaray’ın kendi öz vatandaşıdır.

 Seçim sürecinin belirli zaman dilimlerindeolacağı bu zaman aralığının sonrasında yine yüz yüze bakılacağı düşünülmeli vebu kısa zaman zarfında rekabet ettiğimiz siyaset adamlarına saygı ve sevgiçerçevesinde etik kurallar nezdinde yaklaşmayı kendimize borç bilmeliyiz.

4000üyeye sahip olan Aksaray Ticaret Ve Sanayi Odasının meclis ve yönetim kurulunalaik görüldüğümüz ilk anda söylemiş olduğumuz bir sözü siz değerlibaşkanlarımızla paylaşmak istiyorum. Bizler siyaset adamı olmadığımız gibisiyasetin yapılacağı yerde olmadık. Siyaseti siz değerli başkanlarımızabırakarak kendi alanımız olan sanayi dünyası ile çalışmalarımıza yön verdik.Tabi ki karar alma sürecinde hangi parti olursa olsun kapılarımızın her daimaçık olduğunun da altını çizdik.

BizlerAksaray’lıyız ve Aksaray’a gönül vermişiz, Hepimizin en büyük gayesi ilimizin dahaiyi yerlerde olmasıdır.

Değerlibaşkanlarım Aksaray Ticaret Ve Sanayi Odası olarak bizim sizlerden istediğimizçok büyük bir şey değil bizler kardeşlik saygı sevgi istiyor ve sizlere olaninancımızla bu isteğimizin yerine geleceğini biliyor seçimin sadece bir yarışolduğunu yarışın sonunda kazananında kaybedeninde yanında olacağımızı veAksaray için yapılacak her türlü çalışmanın destekçisi olacağımızı söylemekistiyor ve teşekkür ediyorum” dedi.

ATSO MECLİS BAŞKANI FATİH TEKİN; “SEVDAMIZIN ADI AKSARAY ”

Yemektekonuşan Aksaray Ticaret Ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Fatih Tekin, yapmışolduğu açıklama da; “Değerli Belediye Başkan Adaylarım, İl ve İlçe Başkanlarım2014 yılının Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesi sizleri bu masalardagörmekten dolayı onur duyduğumu ifade etmek istiyorum. Seçim zamanıyaklaştığında herkesin istediği en güzel ortam şuan bu karede mevcuttur.Aksaray’lı her insanın kalbinde umut ettiği seçim süreci kardeşliğin, dostluğunve sevginin oluştuğu bir ortamda süreci yaşamaktır. Ben inanıyorum ki bu masada oturan herkesin en büyük gayesi ve sevdası Aksaray’dır” Dedi.



  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00