• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 17 °C

ATSO Heyetinden Adliye Yönetimine Ziyaret

ATSO Heyetinden Adliye Yönetimine Ziyaret
ATSO Heyetinden Adliye Yönetimine Ziyaret

ATSO BAŞKANI AHMET KOÇAŞ; KILICIN YAPAMADIĞINI ADALET YAPAR ”

Ziyaret sonrası açıklama yapan ATSO BaşkanıAhmet Koçaş ; “ Meclis Başkanım, Başkan Yardımcılarımız ve yönetim kuruluüyelerinden oluşan arkadaşlarımızla geldiğimiz ziyaretimizde CumhuriyetBaşsavcımız, İdare Mahkemesi Başkanımız ve Baro Başkanımızla yapmış olduğumuzgörüşmelerde çok güzel vakit geçirdik.

Kendileriyle yapmış olduğumuz sohbetteAksaray’ın çok iyi yerlere gittiğini ve çok gelişmekte olduğunun altına vurguyaptık.

Böylesine hızla gelişen bir şehirde suçolaylarına baktığımız da ALLAH nazarlardan saklasın gerçekten diğer illere göreçok az görünmektedir.

Bizim en büyük dileğimiz işlenen suçolaylarının minimum seviyelerine inerek ülkemizde en huzurlu şehirlersıralamasında ilk sırada olmasını istemektir.

Bugün Dünya’nın neresine gidersek gidelim,Kılıcın yapamadığını adalet yapmaktadır.

            Son olarak, bizleri ağırlayan ve misafir eden CumhuriyetBaşsavcımız, İdare Mahkemesi Başkanımız ile Baro Başkanımıza çok teşekkürediyor, başarılar diliyorum” Dedi.

BARO BAŞKANI AV.LEVENT BOZKURT; ADALET HERKESE BİR GÜN MUTLAKA LAZIM OLABİLİR ”

Baro Başkanı Av. Levent BOZKURT ise ATSOBaşkanı Ahmet KOÇAŞ’a ve Meclis Başkanı Fatih TEKİN ve yönetim kurulu üyelerinebu nazik iade-i ziyaretleri için teşekkür ederek, Aksaray Barosunun tüm kamu vesivil toplum kuruluşları ile iş birliği içinde çalıştığını ve çalışacağınısözlerine ekledi.  BOZKURT sözlerineşöyle devam etti; “Aksaray’ın gelişmesi ve Aksaray isminin duyurulması için üzerimizedüşeni en iyi şekilde yapacağız” dedi.

“Yargının üç ayağından biri olan savunmamakamının vazgeçilmez temsilcileri avukatların adaletin tecellisi için hayatiöneme haiz olduğu tartışmasızdır;  Adaletherkese bir gün mutlaka lazım olabilir” diyerek sözlerine son verdi.

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00