• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 22 °C

ATSO eğitime destek olmaya devam ediyor

ATSO eğitime destek olmaya devam ediyor
ATSO eğitime destek olmaya devam ediyor

Geçtiğimizhaftalar da Sağlık Kasabası Havva Kulak ilköğretim okulunu ziyaret ederekbaşarılı öğrencileri ödüllendiren Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi,geçtiğimiz Çarşamba günü de 100. Yıl Türk Eğitim Vakfında okuyan başarılıöğrencilere mont ve kaban hediye etti.

 

Atso Başkanı Ahmet Koçaş,  Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Koyuncu ve Hacı İsmail Başer’denoluşan ATSO heyeti okul müdürü Refik Dirican’dan bilgiler aldıktan hediyeleri 100.Yıl Türk Eğitim Vakfı ilköğretim okulunun yönetimine teslim etti.

 

Eğitime daimi olarak destek vermeyedevam edeceklerini belirten Atso Başkanı Ahmet Koçaş; “ Aksaray Ticaret veSanayi Odası olarak eğitim hayatlarını başarılı bir şekilde devam ettiren heröğrencinin yanında olduğumuzu belirtmek isterim.

 

Bugün Devler gibi eseler bırakmakistiyorsak eğer karıncalar gibi çalışmamız gerekmektedir. Ülkemizin devamlıolarak büyümeye başladığına ve 2023 yılında çok daha iyi yerlerde olacağınainanıyorsak eğer bunun için başarılı olmamız ve çok çalışmamız gerektiğiaşikârdır.

 

Geleceğin siyasetçileri, başkanları,milletvekilleri şuan bu sıralarda oturuyorlar. Bizler onların yanındabulunduğumuzu hissettirmeliyiz ki ileride gurur duyacağımız bir tabloyu ortayaçıkartalım.

 

Odamız ve yönetim kurulumuz şuana kadar yaklaşıkbin ve üzerinde mont ve kaban yardımın da bulunmuştur ama desteklerimiz bununlakalmayacaktır.

 

Öğrencilerle sohbetimiz de onlara yarınların başkanları,doktorları, avukatlarısizler olacaksınız ama başarılı olabilmeleri için çok çalışmaları gerektiğini söyledim.

 

Ben inanıyorum ki okuyan ve başarılıolan öğrencilerimizin sayesinde bir gün gelişmekte olan ülkeler arasında değil,gelişen on ülke arasında yer alacağız” Dedi.

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00