• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

ASÜ Hentbol Takımı Grupta Liderliğini Sürdürüyor

ASÜ Hentbol Takımı Grupta Liderliğini Sürdürüyor
ASÜ Hentbol Takımı Grupta Liderliğini Sürdürüyor

ÜNİLİGBayanlar Hentbol Şampiyonası A Grubunda mücadele eden Aksaray Üniversitesi(ASÜ) Bayan Hentbol Takımı, Rıza Kayaalp Spor Salonu’nda ağırladığı OrtadoğuTeknik Üniversitesi (ODTÜ) takımını 26-20 mağlup etti ve 3’üncü haftakarşılaşmasından da galip ayrıldı.

 

-ASÜ Takımı İkinci Devre Sonuca Gitti -

 

Basketbolve Voleybol’da olduğu gibi Hentbol’de de oldukça üstün bir performanssergileyen ASÜ, rakiplerine şans tanımıyor. ÜNİLİG Bayanlar HentbolŞampiyonası’nın 3’üncü hafta müsabakasında ODTÜ ile karşılaşan ASÜ ekibi,özellikle maçın ikinci devresinde yakaladığı hücum şanslarını iyi değerlendirdive sonuca gitti. İlk yarıda kendisinden beklenmeyen bir performans sergileyenve devreyi 11-9 mağlup kapatan ASÜ Hentbol Takımı, ikinci devre toparlandı. Eldeettiği hücum şanslarını iyi değerlendiren ve top kayıplarını azaltan ASÜ ekibi,maçı 26-20 kazandı.

 

-Üç Maçta Bir Beraberlik İki Galibiyet -

 

ASÜBayanlar Hentbol Takımı ligde Akdeniz Üniversitesi, Trakya Üniversitesi veOrtadoğu Teknik Üniversitesi takımlarıyla mücadele ediyor. 11 Aralık tarihindedeplasmanda Akdeniz Üniversitesi ile karşılaşan ASÜ, bu maçtan 27-27beraberlikle ayrılmış, 18 Aralık’ta mücadele ettiği Trakya Üniversitesi’ni ise38-18 yenmişti. ASÜ seyircisi her müsabakada olduğu gibi bu müsabakada datakımını yalnız bırakmadı. ASÜ Bayan Hentbol Takımı Filiz Altıntaş, MerveAkbal, Lale Kökyıldırım, Emine Aksar, Nagihan Avcı, Ümmügülsüm Bircan, SibelKoç, İrem Köse, Naciye Kaya, Fatma Canbolat, Ayşe Kalır, İrem Çelik ve Esra Uzisimlerinden oluşuyor. Takımı, Öğretim Görevlisi Fikret Dursun Cançalıştırıyor. ASÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Acar, takım oyuncularını vehocalarını kutlayarak, başarı dileklerini iletti.

 

Ligdeyenilgisi bulunmayan ve bir beraberlik iki galibiyetle lider olan ASÜ, kalanmaçları kazanıp üst tura yükselmeyi hedefliyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00