• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

ASÜ Bayan Voleybol Takımı tutulamıyor

ASÜ Bayan Voleybol Takımı tutulamıyor
ASÜ Bayan Voleybol Takımı tutulamıyor

Üniversiteler Arası (ÜNİLİG) Voleybol TürkiyeŞampiyonası F Grubunda mücadele eden Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Bayan VoleybolTakımı, ODTÜ’yü konuk etti. Maçtan 3-1 galip ayrılan ASÜ, 6 puana ulaşarak grubundalider oldu ve final müsabakaları öncesinde büyük bir avantaj elde etti.

 ODTÜ karşısında ilk seti 25-20 alan ASÜ, ikincisete de hızlı başladı. Karşılıklı sayıların ardından maça ağırlığını koyan ASÜ,gelen ataklara iyi karşılık verdi ve seti 26-24 kazandı. Üçüncü sette ise ASÜekibi, servisleri karşılamada ve sayı üretmede yetersiz kaldı. Rakibininataklarına sayıyla karşılık veremeyen ASÜ, bu seti 10-25 gibi farklı şekildekaybetti. Üçüncü seti kaybetmenin moral bozukluğuyla son sete çıkan ASÜ’lüsporcular, birkaç dakika içinde 5 sayı öne geçti ve yeniden toparlandı. Sonsetin özellikle son dakikaları büyük bir çekişmeye sahne oldu. Bir ara maç24-24’e gelse de, ASÜ takımı, ardı ardına iki sayı daha buldu ve son setten26-24, maçtan da 3-1 galip ayrıldı.

 -11 Aralık’ta Rakip Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi -

 

Baştan sona takımını yalnız bırakmayan ASÜseyircisi, maçın ardından tezahüratlarla galibiyeti kutladı. Müsabakayı RektörProf. Dr. Mustafa Acar, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yusuf Şahin ve BESYO MüdürüProf. Dr. Özen Özboy Özbaş da izledi. Rektör Acar, sporcuları tebrik etti ve “Tümsporcularımızı ve hocalarımızı galibiyetten dolayı kutluyorum, başarılarınındevamını diliyorum” dedi. ASÜ Bayan Voleybol Takımı, elde ettiği bu galibiyetle;ODTÜ, Ankara Başkent Üniversitesi ve Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’ni geridebırakarak 6 puanla liderliğe yükseldi. ASÜ ekibi, 11 Aralık’ta Kırşehir AhiEvran Üniversitesi ile karşılaşacak ve şayet grubu lider tamamlarsa, finalmaçlarına katılma şansını elde etmiş olacak.

 ASÜ Bayan Voleybol Takımı; Şeminur Dikmen, MeryemYiğit, Yasemin Arslan, Netice Şaşman, Ezgi Karşılayan, Betül Kürkçü, BüşraDurmaz, Şeydanur Gürsoy, Ebru Kaya, Sevgi Kürkçü, Gülüzhan Kaya ve RabiaTürkmen isimlerinden oluşuyor. Takımı Antrenör Tuncay Öcal ve Yardımcı AntrenörMustafa Karahan çalıştırıyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00