• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

ASÜ bayan voleybol takımı devreyi yenilgisiz lider tamamladı

ASÜ bayan voleybol takımı devreyi yenilgisiz lider tamamladı
ASÜ bayan voleybol takımı devreyi yenilgisiz lider tamamladı

Üniversitelerarası (ÜNİLİG) Türkiye VoleybolŞampiyonası F Grubunda mücadele eden Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Bayan VoleybolTakımı, Rıza Kayaalp Spor Salonu’nda Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi ile karşıkarşıya geldi. Baştan sona üstün bir oyun çıkartan ASÜ’lü sporcular, maçı 3-0kazandı. ASÜ, bu galibiyetle birlikte puanını 9’a yükseltti ve üçte üç yaparak,ligde ilk devreyi yenilgisiz lider olarak tamamladı.

 

- GalibiyetTaraftara Büyük Sevinç Yaşattı -

 

Maça hızlı başlayan ve üst üste sayı üretenASÜ’lüler, ilk seti 25-22 aldı. Özellikle serviste ve hücumda ortaya koyduklarıetkili oyunla ikinci sete de hızlı başlayan ASÜ ekibi, bu sette farkını iyicehissettirdi ve 25-11 gibi net bir skorla seti tamamladı. Son sete rahat çıkanancak setin ilk dakikalarında 4 sayı geriye düşen ASÜ ekibi, kısa süre içindetoparlandı ve maça ağırlığını koydu. 25-20 biten son setin ardından ASÜ’lüsporcular ve taraftarlar büyük sevinç yaşadı. ASÜ, bu galibiyetle birliktepuanını 9’a yükseltti ve ligin ilk devresini namağlup lider olarak tamamladı.

 

- İkinciDevre 5 Şubat 2014’te Başlayacak -

 

Maçın ardından ASÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Acarve BESYO Müdürü Prof. Dr. Özen Özboy Özbaş sporcuları ve hocaları kutladı.Rektör Acar, sporcuların ortaya koyduğu mücadelenin takdire şayan olduğunusöyleyerek, “Alınan güzel sonuçlar üniversitemizde olduğu gibi tüm şehrimizdede memnuniyet uyandırmaktadır. Oyuncularımızı sahadaki mücadelelerinden,hocalarımızı ise teknik ve taktik manada gösterdikleri başarılardan dolayıkutluyorum. İkinci devrenin bitiminde ASÜ’nün bir üst tura yükseleceğineinanıyorum” dedi. Rektör Acar, daha sonra sporcularla hatıra fotoğrafıçektirdi. 

 

Üniversitelerarası (ÜNİLİG) Türkiye VoleybolŞampiyonası’nda ikinci devre 5 Şubat 2014’te başlayacak.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00