• BIST 8654.39
  • Altın 2999.711
  • Dolar 34.2398
  • Euro 37.0657
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 7 °C

Arısoy Veda Etti

Arısoy Veda Etti
Arısoy Veda Etti

Gençlik Merkezi konferans salonunda personel ve şubemüdürleri ile bir araya gelen Arısoy, 2 yıl Aksaray’da görev yaptığını ve artıkayrılık vaktinin geldiğini belirtti. Aksaray’ın kendisine aş, iş, eş verdiğinisöyleyen Arısoy, Aksaray’a ve çalışmaya doyamadığını da ifade etti.

Arısoy konuşmasında Aksaray’ı tesisleşme noktasında biryerlere getirdiklerini belirterek şunları söyledi; “Görev yaptığım 2 yılboyunca Aksaray’a spor ve tesisleşme noktasında birçok yatırımlar yaptık. Bugünbakıldığında Türkiye’de bir marka haline gelen Olimpik yüzme havuzu, merkeze 3bin kişilik olmak üzere Güzelyurt, Gülağaç ve Eskil ilçelerine spor salonu, yineEskil ilçesine ve merkeze sentetik çim saha, Atatürk ve Dağılgan sporsalonlarının zeminlerinin yenilenmesi, Engelliler Koordinasyon merkezininkurulması, Engelli otobüsünün Aksaray’a kazandırılması, sporcu kardeşlerimizeservis imkanı, tenis kortları, Paralimpik Olimpiyat Hazırlık Merkezi ve sonolarak Kamp Eğitim Merkezinin yanına yapılacak olan 3 ya da 4 katlı bir sporcufabrikası gibi yatırımları Aksaray’a kazandırdık.

2 yıl içerisinde Aksaray’a yapılan sportif yatırım 42milyon TL’dir. Bunların hepsi Aksaray’ın artık tesisleşme noktasında bir yeregeldiğinin kanıtıdır.

Görevde kaldığım süre boyunca çalışmalarımızda vegayretlerimizde bize destek olan milletvekillerimize, valimize, belediyebaşkanımıza, şube müdürlerimize, spor taban birliklerine, kulüp başkanlarımıza,beden eğitimi öğretmenlerimize, Gençlik Merkezinde görev yapan eğitimcikadromuza, personelimize, şeflerimize emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.Hakkınızı helal edin” dedi.

Arısoy’a konuşmasının ardından Gençlik merkezimüdürümüz Gürhan Akkurt bir tablo hediye etti. Daha sonra Arısoy tümpersonel  ile tek tek vedalaştı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00