• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 17 °C

Aksarayspor’da Yeni Teknik Adam Bayraktar Oldu

Aksarayspor’da Yeni Teknik Adam Bayraktar Oldu
Aksarayspor’da Yeni Teknik Adam Bayraktar Oldu
Haber:Hamit Mavili
Spor toto 3. ligde temsilcimiz Yeni Aksarayspor’da 2013-2014 sezonunda 3. Kez teknik heyet değişikliği gerçekleşti. Sezona Levent Arıkdoğan ile başlayan temsilcimizde 2. Hafta Arıkdoğan ile yollar ayrıldı. Aksaray’lı teknik adam İsa Doğan takımın başına getirildi. 11 hafta takımın başında olan İsa Doğan 13 puan topladı. Son haftalarda alınan talihsiz sonuçların ardından görevinde istifa eden İsa Doğan’ın ardından ordu’dan 48 yaşındaki Ali Rıza Sinan Bayraktar teknik patronluk kodluğuna oturdu.
Aksaray’lı çalıştırıcı İsa Doğan 12 .hafta oynanan Sandıklı maçı sonrasında taradftarı önünde veda maçına çıkmış ve son olarak Ünye deplasmanında da yeni teknik adan gelene kadar takımın başında son deplasman maçında da takımın başında yer alarak vedasını 1 puan ile yaptı... Yönetim tarafından daha önce 2 kez istifasını veren ve istifası kabul edilmeyen İsa Doğan Ünye maçının ardından görevini yeni teknik adam Sinan bayraktar’a bıraktı. İsa Doğan’dan boşalan teknik adamlık görevine siyah beyazlılarda Karadenizli teknik adam Ali Rıza Sinan Bayraktar’a ile anlaşma sağlandı. Siyah beyazlıların yeni teknik adamı Sinan bayraktar bugün yeni takımı ile ilk antrenmanına çıkacak. Ünyespor ile oynanan karşılaşmayı da izleyen 48 yaşındaki tecrübeli çalıştırıcı Sinan Bayraktar teknik adamlık kariyerinde Fatsa Bld, Ordu, Ünye, Bulancak, Adıyaman, Giresun, Gümüşhanespor, Batman Petrol takımlarında görev yaptı. Siyah beyazlıların yeni teknik adamı Ali Rıza Sinan Bayraktar son 2 sezondur Bal liginde Fatsa Belediyespor’u çalıştırdı. Fatsa Belediyespor’da geçen yıl ligin bitimine 7 hafta kala görevinde istifa etti.
Aksarayspor’da Kulüp Başkanı Ali Karakuş görevinde istifa eden ve camiaya sezon başından büyük emekler veren İsa Doğan ve ekibine hizmetlerinden dolaysı teşekkür ederek, her zaman birlikte olacaklarını ve her zaman Aksarayspor İsa Doğan gibi isimlere ihtiyaç duyduğunu ifade etti. Yeni teknik adam Sinan bayraktar’ında camiaya hayırlı olmasını dileyerek kariyerinde önemli başarılar olduğunu ve Sinan Bayraktar’ın yarın (bugün) ekibi ile görevinin başında olacağını söyledi.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00