• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Aksarayspor Şehrin Markasıdır

Aksarayspor Şehrin Markasıdır
Aksarayspor Şehrin Markasıdır

Şehrin tanıtımda spor’un büyük rolü var ve büyük bir reklam aracı. Aksarayspor şehrinde markasıdır.

MHP TBMM Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Oktay Vural’ın  Aksarayspor kulübü ziyaretinde   , MYK Üyesi  Turan Yaldır, MHP eski millet vekili Osman Ertuğrul , MHP Belediye Başkan Adayı  Rıfkı Karabatak,  Ocak Başkanı  Ferit Köse ,TÜRKAV şube Başkanı Tuğrul Karacaer ve çok sayıda  partili eşlik etti.

 Yeni Aksarayspor kulübün ziyaretinde MHP TBMM Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Oktay Vural konuşmasında ilk olarak futbolu sevdiğini belirterek sözlerine başladı.

Vural; Aksaray şehrinin başarı öyküsüne ihtiyacı var. Bu başarı öyküsünü de  sportif anlamda Yeni Aksarayspor Bal liginde şampiyon olarak 3. lige yükselerek katkı sağlamıştır.Şehrin tanıtımda spor’un büyük rolü var ve büyük bir reklam aracı. Aksarayspor şehrinde markası olmuştur.  Bu konuda Aksarayspor’da 3 .lige yükselerek şehrin tanıtımına büyük katkı sağlamıştır.. Kulüp başkanını ve ekibini gösterdikleri başarıdan dolayı kutluyorum. Kısıtlı ve zor şartlarda takımı şampiyon yaparak önemli bir başarıya imza atmış . Gerçekten bir kulübü idaresi etmesi çok zor. Ama   Kulüp Başkan Karakuş  ve ekibi taraftarı ile iyi bir kenetlenme ve inancın ardından  zoru başarmışlar. Başarı öyküleri ile de şehre yeniden profesyonel futbol heyecanı  getirmişler. Tebrik etmek başka söylenecek söz  bulamıyorum.Bundan sonra bütün şehrin kenetlenip takımlarına sahip çıkmalarını öneriyorum. Şehrin idarecileri de  takımlarına sahip çıkmalı. Aksaray 3 .ligde iyi bir yer edinip 2 .lig yolunda ilerleyecek bir potansiyele sahip. Kulüp başkanının belirttiği gibi bekle 2 .lig sana da az kaldı sloganının  gerçek olmasını   ve mücadelesinde de başarılar diliyorum şeklinde konuştu.

MHP TBMM Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Oktay Vural’ın ziyareti  hakkında ise Kulüp Başkanı Ali Karakuş. Büyük bir mutluluk ve gurur duyduk.  Bizleri unutmadığı için teşekkür ediyoruz ifadelerini kullanarak ziyaretten dolayı duyduğu  mutluluğunu dile getirdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00