• BIST 9084.03
  • Altın 2325.331
  • Dolar 32.373
  • Euro 35.0126
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C

Aksaray'ın Vekilleri Aydoğdu ve Serdengeçti Yazgı’yı Ziyaret Etti

Aksaray'ın Vekilleri Aydoğdu ve Serdengeçti Yazgı’yı Ziyaret Etti
Ak Parti Aksaray Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ile Mustafa Serdengeçti Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret ettiler.

Teşekkür ziyaretlerini sürdüren Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Mustafa Serdengeçti ile beraberindeki Ak Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Aktaş ve parti yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı ziyaret etti. Samimi ve sıcak başlayan sohbette Başkan Yazgı, Aksaray’ın her zaman istikrara destek veren bir şehir olduğunu söyledi. Başkan Yazgı, ayrıca Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulunda yemin ederek göreve başlayan milletvekillerimiz Aydoğdu ile Serdengeçti’ye başarılar diledi.

‘Zaman, Birlikte Hizmet etme zamanıdır’ diyen Belediye Başkanı Yazgı, konuşmasının devamında “Aksaray’ımız modern teknoloji çağa ayak uydurarak sürekli büyüme ve gelişme gösteriyor. Şehrimiz için önümüzde ki süreçte yüksek maliyetli ve prestijli projeler üzerinde çalışıyoruz. Sadece belediye kaynaklarıyla bu projelerin üstesinden gelmek çok zor. O yüzden siz değerli vekillerimizle birlikte bakanlık desteğini alırsak Aksaray’ımızı o önemle üzerinde durduğumuz marka şehir yapma yolunda ciddi adım atmış oluruz. İl teşkilatımızla, vekillerimizle ve genel merkezimizle birlik ve beraberlik içinde çalışarak Aksaray’a daha iyi hizmet sunmayı amaçlıyoruz. İnşallah hep birlikte bunu gerçekleştireceğiz” dedi.

7 Haziran sonrasında bürokrasinin sekteye uğradığını anlatan Başkan Yazgı, “Haziran seçimlerinden sonra siyasi belirsizlik ülkemizi çok büyük projeleri durma noktasına getirdi. Bunu yaşayanlardan biri benim. Kalkınma Bakanlığına geçici olarak bakanlık görevine getirilen kişiyi günlerce bekledim ve anladım ki tek başına iktidar ülkemizin olmazsa olmalarından. Şükürler olsun ki halkımız yaşanan gerçekleri gördü ve istikrara devam mesajı verdi. Aksaray’ımız Ak Partiye en fazla destek veren Türkiye’nin ilk 5 il’i arasına girdi. Bu büyük bir başarı. Şehrimizin partimize olan güvenin bir yansıması. Bu tablo bizleri gururlandırıyor.  ” diye konuştu.

Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ile Mustafa Serdengeçti ve İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Aksaray için üzerlerine düşen görevi yapmaya hazır olduklarını söylediler. Ziyaretlerini kabul ettiği için Başkan Yazgı’ya teşekkür ettiler.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00