• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Aksaray'ı Karelere Yansıttılar

Aksaray'ı Karelere Yansıttılar
Aksaray'ı Karelere Yansıttılar

Akfod’lu fotoğrafçılar aksaray’ın güzelliklerini karelereyansıttılar 

 

Akfod üyeleri demirci, gülağaç, narlı göl ve güzelyurt’tafotoğraf çekimi yaptılar

 

AKFOD Başkanı Zengin “Aksaray'ı tanıtmak ve Aksaray'ınbilinmeyen yönlerini göstermek isteyen bütün kurum ve kuruluşlarla birlikteçalışmaya hazırız.” 

 

 

Kısa adı AKFODolan  (Aksaray Fotoğrafçılar Derneği)Aksaray'ın tarihi, doğal ve kültürel dokusunu kare kare fotoğraflamaya devamediyor.

AKFOD üyelerinden oluşan yaklaşık 50 kişilik fotoğraf sanatçısı, GeçtiğimizPazar Günü sabah saatlerinde yola çıkarak, Demirci Kasabası'nda yaptıklarıkahvaltı ile gezi programına başladı.

              Demirci Belediyesi tarafından ağırlananAKFOD üyeleri Demirci'nin tarihi taş evlerinin bulunduğu sokaklarda birbirindengüzel ve ilginç fotoğraflar çektiler. Demirci Atölyelerinde demir dövensanatkârları da fotoğraflayan AKFOD üyeleri buradan Gülağaç' da bulunan BalıkGölü'ne giderek sonbahar fotoğrafları çektiler. 
               Fotoğrafçılar, Aksaray’ınbaşka bir doğal zenginliği olan Narlı Göl'de ve Güzelyurt İlçesi içerisindebulunan Kilise Camî ve Manastır Vadisinden fotoğraflar çektiler.

AKFOD Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Zengin, "AKFOD yıliçerisinde yapacağı çalışmalarla Aksaray'ı İli içinde ve il dışında temsiletmeye devam edecek. Fotoğrafa kültürel bir değer olarak bakan, sanata vesanatçıya değer veren herkesi aramızda görmekten mutluluk duyarız. " dedi.

                AKFOD Başkanı Zengin, Fotoğrafeğitim gezilerinin devam edeceğini ve bu geziler sırasında fotoğrafik değertaşıyan her alanda çalışma yapılacağını belirtti.

Zengin açıklamasının devamında şunları söyledi “Aksaray'ıntamamını fotoğraflarken, fotoğraf meraklısı herkesin uygulama sürecindeücretsiz eğitim almasıda sağlanıyor. Yapılan Gezi ile ilgili olarak 5 Aralık2013 günü değerlendirme toplantısı ve fotoğraf söyleşisi yapılacak. Bu sayedefotoğraf sunumu ve söyleşi yapılarak eğitim süreci tamamlanacak.  

AKFOD Aksaray'da yaşayan bütün fotoğraf severleri eğitimleralmak ve birlikte fotoğraf çekmek için bekliyor. Ayrıca AKFOD Aksaray'ıtanıtmak ve Aksaray'ın bilinmeyen yönlerini göstermek isteyen bütün kurum vekuruluşlarla birlikte çalışmaya hazır. 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00