• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Aksaray'dan tayini çıkan hakim ve savcılar için veda yemeği

Aksaray'dan tayini çıkan hakim ve savcılar için veda yemeği
Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun 2016 yaz kararnamesi ile görev yerleri değişen 10 Hakim ve Cumhuriyet Savcıları için Aksaray Adliyesince veda yemeği düzenlendi.

       Gecede konuşma yapan  Aksaray Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Akın, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı  Seyfullah Sarıgül, İdare Mahkemesi Başkanı Osman Erkan, Vali yardımcısı Armağan ÖNAL, Hakim ve Savcılarımıza Aksaray'da adalet hizmetlerine katkılarından dolayı teşekkür ederek, yeni görev yerlerinde başarılar dilediler.

       Ayrıca gecede görevden ayrılan Cumhuriyet Savcılarına ve Hakimlere hizmet anısına plaket takdim edildi.

   Ayrılan Hakim ve Savcılarda; Aksaray da çalışmaktan mutlu olduklarını, Aksaray’ı özleyeceklerini, Aksaray adliyesi çalışanlarına ve Aksaraylılara teşekkür ettiklerini,  ancak yeni görev yerlerinde hizmet etmeye devam edeceklerini, Aksaraylıları yeni görev yerlerinde ağırlamaktan mutlu olacaklarını beyan ettiler.

2016 yılı adli ve idari yargı ana kararnamesi ile Hakim Mustafa Hayri Tacin;  Buyburt Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı'na, Aksaray İdare Mahkemesi Hakimi Murat Kal; Mardin İdare Mahkemesi Başkanlığı'na,  terfien başkan olarak atandılar.

Yine Cumhuriyet Savcısı Hüseyin Kars; Kayseri'ye,  Şükrü Düzün; Antalya ‘ya,  Ramazan Seyfi;  Kayseri’ye,  Özkan Gündüz; İstanbul’a,   Tahir Aydoğmuş; Bakırköy’e  Mahmut Yeşilyurt; Bismil’e, Emre Altun; Artvin’e Cumhuriyet Savcısı olarak atandılar.

Sulh Hukuk Hakimi Hulusi Tahir İlgenli; Antalya'ya, Asliye Ceza Hakimi Turgay Yurtdakal; Şanlıurfa'ya, Asliye Ceza Hakimi Çiğdem Aydoğmuş; Bakırköy'e, Asliye Ceza Hakimi Süheyla Ünüvar; İstanbul'a, Aile Mahkemesi Hakimi Mine Kars; Kayseri'ye, Asliye Hukuk Mahkemesi Hakimi Aslı Gündüz; İstanbul'a, Ağır Ceza Mahkemesi Hakimi Merve Yeşilyurt; Bismil'e, İcra Hakimi Mehmet Seyhun; Osmancık'a Hakim olarak atandılar.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00