• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C

Aksaray’da Mahalle İftarları Sürüyor

Aksaray’da Mahalle İftarları Sürüyor
Aksaray Belediyesi tarafından Ramazan münasebetiyle düzenlenen toplu iftar ve mahalle meclisi toplantıları devam ediyor.Aksaray Belediyesi tarafından Tacin Mahallesinde 19 Mayıs Ortaokulu bahçesinde d...

Aksaray Belediyesi tarafından Ramazan münasebetiyle düzenlenen toplu iftar ve mahalle meclisi toplantıları devam ediyor.

Aksaray Belediyesi tarafından Tacin Mahallesinde 19 Mayıs Ortaokulu bahçesinde düzenlenen programa Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Abdulsamet Kılıç, AK Parti İl Teşkilatı, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri ve yaklaşık 2 bin vatandaş katıldı.

Başkan Yazgı, beraberindeki partililer ve belediye meclis üyeleri birlikte iftar yemeğine katılan vatandaşları tek tek ziyaret ederek sohbet etti. Mahallesi sakinleri ile birlikte yenilen iftar yemeğinin ardından Mahalle Meclisi toplantısına geçildi.

Başkan Yazgı, vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, Ramazan ayının sonuna gelindiğini belirterek, “İnşallah tuttuğunuz oruçlar yapmış olduğunuz ibadetler Allah katında kabul olur. Bir teyzemiz bize dedi ki ’Biz bu ortamı çok seviyoruz. Burada büyük bir aile olduğumuzu hissediyoruz’ dedi. Bizim de amacımız, büyük bir aile olduğumuzu anlatmak. Yan yana oturup birlikte iftar yapmanın, paylaşmanın önemini yaşatmaktır” dedi.

Başkan Yazgı vatandaşların beyaz masaya mahalleleri ve kendileri ile ilgili sorunlarını iletebileceklerini belirterek, “Beyaz masa da ilgili arkadaşlarımız sizlerle ilgilenip sizlerin ve mahallenin sıkıntılarını ve problemlerini not alıp ilgili birimlere aktaracaktır. Böylece sorunlarınız çözüme kavuşacaktır” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Tacin Mahallesi Muhtarı İbrahim Telli, yaptığı hizmetlerden dolayı Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya teşekkür ederek plaket verdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00