• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Aksaray’da Düzenlenen Cumhuriyet Resepsiyonu Büyük İlgi Gördü

Aksaray’da Düzenlenen Cumhuriyet Resepsiyonu Büyük İlgi Gördü
Aksaray’da Düzenlenen Cumhuriyet Resepsiyonu Büyük İlgi Gördü

TÜRK BAYRAKLI PASTAYI BİRLİKTE KESTİLER

VALİ ALTINOK “CUMHURİYETİMİZİN KAZANIMLARINI AKSARAY’IMIZDA YAŞATMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ”

BAŞKAN NEVZAT PALTA“VATANDAŞLARIMIZ CUMHURİYETİNE SONUNA KADAR SAHİP ÇIKMAKTA”

---Vali Altınok ve Aksaray Belediye BaşkanıNevzat Palta, Cumhuriyet resepsiyonuna katılan davetlilerle sohbet ederekkarşılıklı görüş alış verişinde bulundu.

TürkiyeCumhuriyetinin kuruluşunun 90. Yıldönümü dolayısıyla Aksaray Valiliği evsahipliğinde Grand Altuntaş Otelde Cumhuriyet Resepsiyonugerçekleştirildi. 

CumhuriyetResepsiyonuna Vali Selami Altınok’un yanı sıra Jandarma Komutanı Albay Mehmet Aytekin,Belediye Başkanı Nevzat Palta, Cumhuriyet Başsavcısı Taner Aksakal, il protokolüyeleri, Kaymakamlar, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri,basın mensupları ve  huzurevinde kalanyaşlılardan oluşan davetliler katıldı.

Aksaray ValisiSelami Altınok ve Alay Komutanı Albay Mehmet Aytekin eşi ile birlikteresepsiyona katılan davetlileri karşılayarak Cumhuriyet Bayramını tebrik etti. 

Vali Selami Altınokgünün anlam ve önemine ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi “Cumhuriyetimizin 90. Yıldönümünü çok güzel bir mekânda güzel bir akşamdaAksaraylı hemşerilerimizle, kamusuyla, özeliyle, esnafıyla siyasetçisi ilebütün hemşerilerimizle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.Cumhuriyetimizin getirmiş olduğu kazanımları Aksaray’ımızda da yaşatabilmeninövüncünü gururunu yaşıyoruz. Cumhuriyetle beraber gelen özgürlükleridemokrasiyi hukukun üstülüğünü ve gelişimi Aksaray şehrinde de hep birliktetarımı, hayvancılığı, sanayisi, eğitimi, sağlığı ile yaşamanın ve yaşatmanıngururu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Cumhuriyet bir erdem ve fazilet onun kıymetiniAksaraylılar biliyor Aksaraylı hemşerilerimiz biliyor. Herkesin Cumhuriyetbayramını kutluyorum.

Başkan Nevzat Paltaise Cumhuriyetle ilgili şunları söyledi “ Cumhuriyetimizin 90. Kuruluşyıldönümünü Aksaray’ımızda güzel bir mekânda halkı ile sivili ile askeri ileberaber güzel bir ortamda bu yıldönümünü kutluyoruz. Başta Aksaraylıhemşerilerimin olmak üzere bütün vatandaşlarımızın cumhuriyet bayramınıkutluyorum. Tabi ki cumhuriyet fazilettir. Bunu yıllar yılı çocukluğumuzdanberi öğreniyoruz.

Cumhuriyetin Türkmilleti için en iyi idare şekli olduğunu zaten insanların içine sindiriyor buinsanlar bu toplumlar O açıdan bunun kıymetini bilmemiz lazım Bu çerçevedebayramlarımızı sadece belli bir kesimin belli bir zümrenin değil de tümvatandaşlarımızın milletimizin ortak değeri ve ortak bayramı olarak inşallahbunu coşku ile kutlamamız gerekir diye düşünüyorum. Zaten gün geçtikçevatandaşlarımız kendi cumhuriyetine bayramına da sonuna kadar sahip çıkmaktaZaten bu da cumhurun görevi olarak değerlendiriyorum tüm hemşerileriminbayramlarını kutluyorum.”

Yapılanaçıklamaların ardından Vali Altınok ve Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta,resepsiyona katılan davetlilerle sohbet ederek karşılıklı görüş alış verişindebulundu.

Vali SelamiAltınok, Jandarma Komutanı Albay Mehmet Aytekin, Belediye Başkanı Nevzat Paltave Cumhuriyet Başsavcısı Taner Aksakal Cumhuriyetin 90. Kuruluş yıldönümü içinhazırlanan Türk bayraklı pastayı birlikte kestiler. Cumhuriyet Resepsiyonuhavai fişek gösterileri ile sona erdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00