• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 20 °C

Aksaray Üniversitesi Öğrencileri Başkan Koçaşla İstişare Yaptı

Aksaray Üniversitesi Öğrencileri Başkan Koçaşla İstişare Yaptı
Aksaray Üniversitesi Öğrencileri Başkan Koçaşla İstişare Yaptı

Başkan Ahmet Koçaş’ın çalışmalarınıdikkatle takip ettiklerini belirten Pazarlama ve İletişim Topluluğu KurucusuMurat Gölkaya; “ Başkanımızın yaptıklarını dikkatle takip ediyoruz. Bugün YerelGazetelerde ve Sosyal Medyada çalışmalarını dikkatle takip ettiğimiz AksarayTicaret ve Sanayi Odası Başkanımıza bizleri kabul ettiği için teşekkürediyoruz.

Aksaray Üniversitesi Pazarlama ve İletişimTopluluğu olarak kurmuş olduğumuz grupta değerli Başkanım gibi iş dünyasının öndegelen isimleriyle üniversitemiz öğrencilerini bir araya getirereköğrencilerimizin pazarlama hakkında bilgilenmesini sağlamak, değişen ve gelişeniş dünyasıyla öğrenciler arasında bir köprü oluşturmayı hedefliyoruz.

Bizler burada AksarayTicaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş’a Aksaray Üniversitesi Pazarlama veİletişim Topluluğu Olarak teşekkür ediyor, takdirle takip ettiğimizgörevlerinde başarılar diliyoruz.

ATSO BAŞKANI AHMETKOÇAŞ; “GELECEĞİN BAŞKANLARI SİZLERSİNİZ ”

Öğrencilerinkonuşmalarını dikkatle dinleyen ve isteklerini not eden Atso Başkanı AhmetKoçaş;” Aksaray Üniversitesi Pazarlama ve İletişim Topluluğu öğrencilerine bizleriziyaret ettikleri için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Böylesine genç vedinamik arkadaşlarımızı araştırma yaparken görmek çok büyük mutluluktur.

Konu ne olursa olsunçalışmaları ne ile ilgili olursa olsun bir şeyler öğrenmek için emek veren heröğrencinin arkasındayız.

Gazi Mustafa KemalAtatürk’ün; “Gençliği yetiştiriniz. Onlara ilim ve irfanın(kültürün) müspet fikirlerini veriniz. İstikbalin aydınlığına onlarlakavuşacaksınız. Hür fikirler tatbik (uygulama) mevkiine konduğu vakit Türkmilleti yükselecektir.” sözünde söylemiş olduğu gibi bugün burada bizlerbaşkan olabiliriz ama yarının başkanları ve milletimizin önemli yerlerinde görevalacak kişileri azimli ve çalışan öğrenci arkadaşlarımızdır.

            Son olarakkendilerine çok teşekkür ediyor, bilginin sonu olmaz temennisi ile öğrencilikhayatları boyunca başarılar diliyorum” Dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00