• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C

Aksaray Ülkü Ocaklarından ASÜ'de Türk Kültür Şöleni!

Aksaray Ülkü Ocaklarından  ASÜ'de Türk Kültür Şöleni!
Aksaray Ülkü Ocakları 26 Mart tarihinde Öğrenci Konsey Başkanlığı ile Aksaray Üniversitesi Merkezi Konferans Salonunda etkinliklerini gerçekleştirdi.

Öğlen saat 13.00 da Öğrenci Konsey Başkanlığı Odasının resmi Açılışını Üniversite Rektörü ile birlikte gerçekleştiren Aksaray Ülkü Ocakları Başkanı Sn. Sercan BELGEMEN ‘’Odanın sizlere ve sizlerle birlikte çalışacaklara hayırlı olmasını Yüce ALLAH ‘dan niyaz ediyorum,Hayırlı uğurlu olsun.’’dedi.

Ardından Saat 15.00 ‘da Merkezi Konferans Salonunda tekrar birleşen teşkilat büyük bir kalabalık ile misafiri Mehmet ASLAN’ı ağırladı. ‘’Gel Kardeşim’’ projesi çerçevesinde uyuşturucu ile mücadele temalı konferans gerçekleşti.Üniversite öğrencileri ile ağırlıklı soru-cevap şeklinde gerçekleşen konferansta öğrencilerin sorduğu sorular kimi zaman güldürdü kimi zaman zor anlar yaşattı.Gördüğü kalabalık karşısında heycanlanan Mehmet ASLAN Aksaray’a ve Aksaray Ülkü Ocakları Başkanı Sercan BELGEMEN’e teşekkür etti.

Aksaray Ülkü Ocakları Akşam Saat 18.00 ‘da Ülkü Ocakları Genel Sekreteri   Derviş Koç  , Aksaray Ülkü Ocakları Başkanı Sercan BELGEMEN,MHP Aksaray  İl BAŞKANI Ayhan EREL , MHP Aksaray Merkez İlçe Başkanı Ferit KÖSE’nin ve yaklaşık 4.000 kişi ile Aksaray Üniversitesi Merkezi Konferans Salonunda ALİ KINIK Konserini gerçekleştirdi.Konser öncesi üniversite bünyesindeki Azeri Türk’ü Öğrencilerin yöresel halk oyunları gösterisi ile izleyenleri coşturdu.Arkasından üniversite öğrencisi bir arkadaşın etkileyici şiir dinletisi gerçekleşti.Ardından sahneye Ali Kınık çıktı ve izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı.Konser sonunda sanatçıya plaketini  Öğrenci konsey başkanı Hikmet Yılmaz takdim etti.

Bu güzel organizasyondan ötürü gelen sanatçılar ve misafirler Aksaray Ülkü Ocakları Başkanı Sn. Sercan BELGEMEN’e ve teşkilat üyelerine teşekkür ettiler. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00