• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Aksaray Ülkü Ocakları Öğretmenler günü mesajı

Aksaray Ülkü Ocakları Öğretmenler günü mesajı
Aksaray Ülkü Ocakları Öğretmenler günü mesajı

Bilindiğigibi, eğitim sistemimizin temel unsuru öğretmendir. Geleceğimizin güvencesi çocuklarımızıve gençlerimizi, 21. Yüzyıl´ın zorlu mücadele ortamına, Büyük Atatürk´ün ´yeninesiller sizin eseriniz olacaktır´ diye öncelikli görev ve sorumluluklarınıişaret ettiği öğretmenlerimiz hazırlayacaktır.

Teknoloji nekadar gelişirse gelişsin, eğitim- öğretim programları ne kadar mükemmelgeliştirilmiş olursa olsun, onu uygulayacak olanlar öğretmenlerdir. Öğretmenleriyi yetişmedikçe, teknolojinin kullanılması da, programların başarıylayürütülmesi ve amacına ulaştırılması da mümkün değildir. Geçmişte olduğu gibigünümüzde de Türk öğretmeni, yurdumuzun en ücra köşelerinde, fedakârcaçalışmakta, güçlüklerle mücadele etmekte, oradaki vatandaşlarımıza yeni ufuklaraçmak için çaba harcamaktadır.
 
Öğretmenlerimizi sosyal ve ekonomik yönden güçlendirmeyi, onlara huzurlu vegüvenli bir çalışma ortamı sağlamayı mutlaka yerine getirilmesi gerekli millive zevkli bir görev, en büyük erdem sayıyoruz. Öğretmenlerimizin sorunlarınaköklü ve kalıcı çözümler üretilmedikçe eğitim-öğretim alanında başarılı olunamayacağıda bir gerçektir.
 
Türk Milli Eğitim sisteminde her türlü personel, idari, teknik ve alt yapıdonanımlarının noksansız bir şekilde temin edilmesi, elbette Devletin öncelikligörevi olmalıdır. Bu vesileyle, lider ülke Türkiye için, aydınlanma ve çağdaşlaşmamücadelesine bir ömür veren ve şimdi hayatta olmayan bütün öğretmenlerimizeYüce Allah´tan rahmet diliyoruz. Görevi başındaki öğretmenlerimize başarılardiliyor, emekli öğretmenlerimize şükranlarımızla birlikte sağlık ve esenliklertemenni ediyoruz.

Saygılarımla

Aksaray ÜlküOcakları Başkanı

Av.Ferit Köse

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00