• BIST 9077.87
  • Altın 2324.865
  • Dolar 32.3699
  • Euro 34.9644
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 15 °C

Aksaray İl Genel Meclisi Kasım Ayı Toplantıları Yoğun Geçecek

Aksaray İl Genel Meclisi Kasım Ayı Toplantıları Yoğun Geçecek
Bütçe, Performans planı ve Çalışma programının görüşüleceği kasım ayı yoğun toplantı gündemine başlayan İl Genel Meclisi, ilk birleşimde İl Genel Meclis Başkanı M.Muammer Tüzün’ün başkanlığında toplantısına başladı.

İl Genel Meclis Başkanı M.Muammer Tüzün, iyi dilek ve temennileri ile başlayarak devam eden birleşimde 2015 yılı Ekim ayı tutanak özetinin okunarak oylanması neticesinde gündemin 3. Maddesinde bulunan Aksaray İl Özel İdaresinin  2016-2018 Mali yılı Taslak Bütçesi  ve 2016 mali yılı performans planı hususunun görüşülerek Plan Bütçe Komisyonuna havale edilirken , 2016 yılı taslak bütçesinin 90 Milyon Tl olarak gerçekleştirileceği ve bu ödeneğin ağırlıklı kısmının İl Özel İdaresi Yol ağında bulunan 2 ana arter yolun sıcak asfalt yapılacağı ve 2000 kişilik Öğrenci yurdu yapımında kullanılacağı  bildirilerek bütçe hakkında İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ bütçe ile genel bilgi vererek meclis üyelerini bilgilendirdi.

           İl Genel Meclis Başkanı M.Muammer Tüzün, ‘’Kasım ayı itibariyle bütçe görüşmelerine devam edeceğiz. 2015 yılında yaptığımız hizmetlerde ayrım yapmadan Aksaray’ın  her köşesine  hizmetlerimizi  götürdük. Şehirde ne varsa kırsal alanda yaşayan halkımızın da aynı hizmetlerden faydalanmasını sağladık.  örnek projelere imza attık. Burada görünen büyük bir başarı vardır. Bu da özel idaremizin çalışanlarının ve İl Genel Meclisi üyelerimizin yoğun temposuyla bu noktaya geldiğimizi görmekteyiz. Ama biz bunu yeterli görmüyoruz. Her geçen gün özel idaremizin hem kaynaklarını artırmak ve bu kaynakları artırırken de vatandaşımıza en iyi hizmeti sunmak amacındayız.  2016 yılında da yine örnek projelerle Aksaray’ı büyütmeye ve  hizmet üretemeye devam edeceğimize inanıyorum.’’  Dedi.         

Gündemin diğer maddeleri Meclis oylamasına sunularak ilgili komisyonlara havale edilerek birleşime Salı günü devam edilmek suretiyle birleşim son buldu.

  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0534 325 83 00