• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 19 °C

Ak Parti Heyetinden ATSO’YA Ziyaret

Ak Parti Heyetinden ATSO’YA Ziyaret
Ak Parti Heyetinden ATSO’YA Ziyaret

ATSOBAŞKANI KOÇAŞ; “  AKSARAY’I BİRLİKTEKUCAKLAMALIYIZ ”

AksarayTicaret Ve Sanayi Odasının yeni hizmet binasını ziyaret eden ilk milletvekiliAli Rıza Alaboyun’un olduğunu ifade eden ATSO Başkanı Ahmet Koçaş; “ YeniHizmet Binamıza taşındığımız günden bu yana bizleri ilk ziyaret edenMilletvekilimiz Ali Rıza Alaboyun’a öncelikle teşekkür ediyorum. 

İlimizher geçen gün mesafe kat ederken bizlerin en büyük arzusu Aksaray’a yapılanhizmetlere katkı sağlayabilmektir. Bizler görev süremiz boyunca ilimize en iyi hizmeti sunabilmek sanayifirmalarımıza en büyük desteği vermek zorunda olan kişiler olduğumuzdan dolayıdurmanın yararı olmadığını başarının çalışmaktan geldiğinin bilincini taşımakzorundayız.

Sanayisiile gurur duyacağımız bir şehir yaratmak istiyorsak eğer Aksaray’ı birliktekucaklamalıyız. Siyasi Parti ayırt etmeksizin Aksaray’a katkısı olacak olan herinsanı desteklemeliyiz” Dedi.                 

                 MİLLET VEKİLİ ALİ RIZA ALABOYUN; “ ÇALIŞMAKTANYORULMAYAN BİR SÜREÇ YÜRÜTTÜK”                                            

Aksarayiçin çalışmaktan bir gün olsun şikayet etmediğini dilet getiren Ak PartiMilletvekili Ali Rıza Alaboyun; “ Millet Vekilliği görev sürecim boyunca birgün olsun çok çalıştım diye şikayet etmedim. Memurluk hayatımızda mesaibitiminden sonra dinlenme fırsatı bulduğumuz günler ile siyasete merhabadediğimiz günlerin arasında çok büyük farkların olduğunu rahatlıklagörebiliyorum.

 Siyasete başladıktan sonra mesai saatimizinolmadığını gecenin geç saatlerine kadar çalıştığımızı düşündüğümde de bir günolsun şikâyet etmedim. Memleketimiz, ülkemiz için çalışırken yorulmak diye birtabir olmadığını öğrendim. İlimiz için Hayati Yazıcı Kız Meslek Lisesiyapılırken günlerce okul yapımına yoğunlaştım. Şimdi Arkama doğru dönüpbaktığımda görebiliyorum ki fidanlar ağaç oluyor ve meyvesini yiyebiliyoruz”Dedi.

AKPARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YAZGI; “ BİRLİKTE BİR OLACAĞIMIZ GÖREVE GELMEKİSTİYORUZ”

Aksarayiçin en iyi hizmeti sunabilmek adına göreve gelmek istediğini dile getiren AkParti Belediye Başkan Adayı Haluk Şahin Yazgı; “ Değerli Aksaray Ticaret VeSanayi Odası Başkanımızın da dile getirdiği gibi ilimiz her geçen gün büyüyenve gelişen bir şehir olma yolundadır. Aksaray için problemler ne ise elimizdengeldiğince çözmeye çalışacağız. Tabi ki Birlikte bir olacağımız bir görevegelmek istiyoruz. Sivil Toplum Kuruluşları ile birlikte hareket edeceğiz.Aksaray’ı ALLAH’ın izni ile birlikte en iyi yerlere getireceğiz” Dedi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00