• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 20 °C

Acil Servis çalışanları, bayramda da vatandaşın yanındaydı

Acil Servis çalışanları, bayramda da vatandaşın yanındaydı
Acil Servis çalışanları, bayramda da vatandaşın yanındaydı

Uz.Dr.Ahmet Korkmaz “ Bayramda 10 bin 95 hastaya sağlık hizmet verdik” :

Acil servislerde tatil süresince sonyılların en yoğun mesaisi vardı. Başta acemi kasaplar ile trafik kazalı ve adlivakalı hastalar olmak üzere acil servisler adeta doldu taştı.

ADH’nin yetişkin ve çocuk acilservislerinde ki yoğunluğa bağlı olarak ameliyathaneler ve yoğun bakım ünitelerindede yoğunluk yaşandı.

Nöbetçi doktorlar, yardımcı sağlıkpersonelleri, Aksaray halkının sağlıklı ve sorunsuz bir bayram tatili geçirmesiiçin fedakarca çalıştılar, aşırı yoğunluğa rağmen, zamanla yarışarak hastalarıntedavilerini hızlandırıp, hasta ve hasta yakınları tarafından takdirlekarşılandılar.

 

Aksaray Devlet Hastanesi YöneticisiUz.Dr. Ahmet Korkmaz ve Başhekimi Uz.Dr.Ali Düzgün uzun bayram tatilinideğerlendirerek, sağlık çalışanlarına özverili ve fedakarca çalışmalarındandolayı teşekkür ettiler.

Başta sağlık çalışanları olmak üzereAksaray halkının geçmiş kurban bayramını kutlayan Uz.Dr. Korkmaz; tatilsüresince trafik kazaları  ve adlivakalarda can kaybının yaşanmamasının sevindirici olduğunu söyledi.

Uz.Dr.Korkmaz; Hasta ve hasta yakınlarınındoktor ve sağlık çalışanlarına gösterdikleri anlayış ve sabırdan dolayı ayrıcateşekkür etti.

Korkmaz “9 günlük bayram tatili süresince;Acil Servislerimize 39 farklı trafik kazasından 112 yaralı, bayramın birincigünü el, kol, ayak ve bacaklarından yaralanan 80 civarında acemi kasap, 31 adlivakalı hasta, aşırı et ve tatlı tüketimine bağlı olarak şeker, yüksek tansiyon,kalp rahatsızlıkları, alt ve üst solunum yolu enfeksiyonları, kadın doğum veçocuk hastalar olmak üzere toplamda 10 bin 95 hastaya sağlık hizmeti verildi.Bayram süresince başta Acil Servislerimiz, ameliyathane ve yoğun bakımünitelerimiz son yılların en yoğun mesaisini verdi. Tatil süresincehastanemizde görev yapan nöbetçi doktor ve yardımcı sağlık personeline özverilive gayretli çalışmalarından dolayı çok teşekkür etmek istiyorum. Bayramlarında,ailelerinden feragat ederek, görevlerinin başında bayram geçirmişlerdir.Zamanla yarışarak insanların acılarını dindirmeye çalışmışlardır. AcilServislerimizde yoğunluğa rağmen en iyi şekilde sorunsuz sağlık hizmetiverilmiştir. Acil Servise başvuran hasta ve hasta yakınlarımızı da yaşananyoğunluk karşısında gösterdikleri anlayış ve sabırdan dolayı ayrıca teşekkürediyorum” dedi.

         ADHBaşhekimi Uz. Dr. Ali Düzgün’de; Aksaray halkının ve sağlık çalışanlarınıngeçmiş kurban bayramlarını kutlayarak, bayram tatili süresince yetişkin veçocuk acil servislerinde 5 tanesi uzman, 6 tanesi pratisyen 11 hekim ve 40personelin günlük nöbet tuttuğunu söyledi.

Uz. Dr. Düzgün yaşanan trafik kazalarınada doktor ve sağlık çalışanlarının zamanla yarıştığını hatırlatarak, Acilservislerde yaşanan yoğunluğa rağmen sorunsuz 9 günlük bir bayram tatilgeçirilmiş, 10 bin 95 hastaya sağlık hizmeti verilmiştir. Gayretli, fedakarca veözverili çalışmalarından dolayı başta acil servis çalışanları olmak üzerebayramı nöbet tutarak geçiren tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum ”dedi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00