• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

112 Acil Servis binası yol üzerinde olmalı

Mustafa BOZDAĞ

Çok uzun yıllar bekledim Bozcamahmut'a acil servis açılsın diye Sultanhanı’na açılacak acil servis zamanında bizim köye açılacak dendi. Ama dönemin Sultanhanı belediye başkanı Seyit Temel hızlı bir manevra ile kaptı acil servisi bizden Şimdi acil servis açıldı. Geçte olsa açıldı. Keşke daha önce açılsa idi bazı ölümlerin önüne geçilebilirdi. Tabi ölüm Allah’ın takdiri ona yapacak bir şey yok ama tevekkül de yapılması gerekir.  

 

Şimdi;

 

Acil servis açılalı yaklaşık 1 ay oldu ufak defek eksiklikleri var , Personel eksikliği dışında önemli bir eksiklik bulunmuyor. Tabi Birde Bahçe Kapısından Bina girşine kadar çok az bir parke taşı döşenecek bir alan var onuda Niyazi Başkan Camiler ile ilgili Takdire şayan bir çalışması Eskideki tüm camilere parke taşı düzenlemesi ve kamelya koyulacakmış o çalışma esnasında Acil Servsi alanı içinde yer alan o çok az alana parke taşı döşeyeceğine inanıyor ve köyümüz adına rica ediyorum. Personel eksikliği önemli tabi yetkililer bir an önce personel eksikliği giderilmesi konusunda katkı sağlarlarsa daha iyi hizmet verilecektir.  Diğer eksiklikleri Muhtar Sebahattin Cirit,  köy halkından bazı yardımsever köylülerimiz maddiyat gerektiren malzemeler konusunda katkıları olmuştur.  Bu kişilerin Başında Ak Parti İlçe Yönetiminde yer alana Hacı Ahmet Dağlı, Alâeddin Kelik ve Eski Muhtar İsmail Bozdağ  katkı sağlayan bir kaç kişi başka katkı sağlayanlarda olmuştur tabikî benim bildiğim kişiler bunlar katkı sağlayan herkese buradan teşekkür ediyorum.

 

Aldığım bilgi Ambulans neredeyse hiç boş durmuyor. Geçenlerde de Halit Yalvaç kardeşimiz Cırıklar yaylasında Motorsiklet kazası geçirmiş Bozcamahmut 112 hızlı bir şekilde müdahale edilmiş bende bunu duyduğumda oldukça mutlu olduk sakın yanlış anlaşılmasın kazaya değil hızlı müdahaleye mutlu oldum.  biliniyorki Eskil'de son yıllarda kazadan ölenlerin bir çoğu Motorsiklet kazalarından yaşanmaktadır. buradan motorsiklet kullanıcılarını biraz daha dikkatli olmalarını rica ediyorum.  

 

Evet Bölgemize gelen son yıllardaki En Büyük hizmet Bozcamahmut'a açılan 112 acil hizmetidir, adeta bölge için ilaç oldu. Konya Aksaray yolunun giderek işler hale gelmesi, Kıraç diye tabir edilen yaylaların uzak olmasından dolayı sağlık hizmeti almada sıkıntı çekmesi, Bozcamahmut’tan bu yaylalarımızda olabilecek her hangi bir acil servis vakasına daha hızlı müdahale edilebilmesi, faydaları saymakla bitmez.

 

Burada Bu büyük hizmetin Bölgemize gelmesinde Emeği geçen;

Aksaray Valisi Selami ALTINOK'a

Aksaray Milletvekilleri Ali Rıza ALABOYUN, Ruhi AÇIKGÖZ ve İlknur İNCEÖZ hanımefendiye,

Eskil Kaymakamı Fatih Okumuş'a

Eskil Belediye Başkanı Niyazi ALÇAY'a

Ak Parti İl başkanı Fatih Yıldırıcı'ya

Ak Parti Aksaray İl Yönetim kurulu üyesi mimar Kazım Mutlu

Ak parti İlçe Başkanı Mahmut Oruç'a

Aksaray Eski Valisi Orhan Alimoğlu'na

Ak Parti Eskil Eski İlçe Başkanı ve Ak Parti Eskil Belediye Başkan aday adayı İbrahim Güdende ve benim bir çok kez haber ve yorum yapmama olanak sağlayan Haberfark.net Platformuna ve diğer emeği geçek herkese  ayrı ayrı teşekkür sunuyorum. 

 

 

Buradan son olarak Bir Teklifim Olacak yetkililere;

 Acil servis binası köyün tam ortasında bence acil servis için ilerleyen zamanlarda yakınlarda yıkılan Recep ERKOL a ait bakkalın bulunduğu bölgeye Acil Servis için yeni bir bina yapılması daha güzel olacağını düşünüyorum hem yol üzeri hem de acil servis için daha rahat bir çalışma alanı olacaktır.

Herkesi Saygıyla selamlıyorum.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00