• BIST 10858.75
  • Altın 2501.729
  • Dolar 32.2223
  • Euro 35.0087
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C

Yeni Kurtarıcı Levent Arıkdoğan Oldu

Yeni Kurtarıcı Levent Arıkdoğan Oldu
Spor toto 3 .ligde temsilcimiz Aksarayspor’da kötü sonuçların ardından ligin bitimine 6 hafta kala teknik patron Ümit Dohman ile yollar ayrıldı.

Devre arsında takımın başına getirilen ve bekleneni veremeyen teknik adam Ümit Dohman alınan Çine Madran maçının ardından  siyah beyazlılardaki 11 maçlık  Aksarayspor serüvenin ardından veda etti.

Aksarayspor’da  Ümit Dohman’dan boşalan teknik adamlık görevine ise Aksaray’lı futbolseverlerin yakından tanıdığı ve  takımı spor toto 3.lige getiren 62 yaşındaki Levent Arıkdoğan  getirildi. Aksarayspor’da  bu sezon üçüncü kez  yaşanan teknik adamlık koltuğuna son olarak siyah beyazlı taraftarlara  şampiyonluk yaşatan  yılların tecrübesi Levent Arıkdoğan  kalan 6 haftada  takımı ligde tutabilmek için  mesai yapacak. Çine Madran ve daha önceki bir çok Aksarayspor maçlarını tribünden takip eden tecrübeli teknik adam Levent Arıkdoğan  yeniden Aksarayspor serüvenine başlayacak. Ancak tecrübeli teknik adamın bu seferki hedefi takımı ligde tutmak olacak. Aksarayspor’u şampiyon yapan ve profesyonel ligde ise takımın başında kısa bir süre kaldıktan sonra ayrılan  tecrübeli teknik adam geçen yıl ise ligin son haftalarında Yozgatspor’u çalıştırdı.

Levent Arıkdoğan teknik adamlık kariyerinde  PTT 1 .lig ve TFF 2 .lig, TFF 3.lig , bölgesel lig olmak üzere toplam 14 takımda görev yaptı. Mersin İdman Yurdu, Tarsus İdman Yurdu, İskenderun Demir Çelik, Urfaspor, Hatayspor, Aydınspor, Gönenspor, Batman Petrolspor, Erzincanspor, Tepecik Belediyespor, Urfa Belediyespor , Araklıspor, Aksarayspor ve Yozgatspor  çalıştırdı. çalıştırdı. Siyah beyazlılarda takımın başına gelen tecrübeli teknik adam Levent Arıkdoğan siyah beyazlılarda ikinci döneminde ilk resmi maçına  29. hafta deplasmanda oynanacak  gölcük maçı ile çıkacak.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00