• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C

Turnuva ’da Sürpriz ’in adı Sokarıklı, “4 takım ilk 16’ya kaldı”

Turnuva ’da Sürpriz ’in adı Sokarıklı, “4 takım ilk 16’ya kaldı”
Eskil Belediyesi Köyler arası futbol turnuvasına B Grubu maçları ile 3. Maçlar tamamlandı.

Günün İlk maçında grubun puansız 2 takımı Katrancı ile Yazır karşı karşıya geldi. Katrancı Fikri Ünlü ile 17. Dakikada 1 -0 öne geçerken, 25. Dakikada Yazır spor adına selim sanlav bu gole cevap verdi.  dakikalar 45 gösterdiğinde Selim Sanlav Bir kez daha sahneye çıkarak takımını 2-1 öne geçirdi. İlk yarıda bu skor ile tamamlandı.  İkinci yarıda iki takımda dengeli bir oyun ortaya koydu. 77. Dakikada katrancı adına Hasan Hüseyin Yol beraberlik golünü kaydetti. Karşılaşmada başka gol olmayınca iki takımda ilk puanlarını almış oldu. 

Günün ikinci Maçında grubun erken final olarak adlandırabileceğimiz iki takım Eşmekaya ve Böğet takımları karşı karşıya geldi.  Böğet Mevlüt Özkan ile 3. Dakikada Maça gol ile başladı.  Bu gol ile Böğet güçlü rakibi Eşmekaya karşısında   1-0 öne geçti. İlk yarının son dakikalarında dakika 43 gösterdiğinde Mevlüt Özkan bir kez daha sahneye çıktı. Durumu 2-0 taşıdı.  İlk yarıda bu skor ile tamamlandı.  İkinci yarıda 75 dakikaya kadar Böğet Spor’un üstünlüğü ile geçildi. 75. Dakikada İbrahim Alçay’ın 2. Sarıdan kırmızı kart görmesi ile Böğet Spor 10 Kişi kaldı. Dakikalar 76 gösterdiğinde ise Eşmekaya’dan Usta ayak Rıdvan Aygün’ün golü geldi. 10 kişi kalan Böğet karşısında ataklarını sıklaştıran Eşmekaya dakikalar 90 gösterdiğinde golcü ayağı Fatih Özkara ile durumu 2-2 getirdi. Karşılaşmada başka gol olmayınca iki güçlü takım puanları paylaştı. Eşmekaya'dan ise Mümtaz Koyuncu Yedek Kulübesinden direk kırmızı kart gördü.  Eşmekaya puanını 7 yükselti.

Günün son maçında turnuvanın sürpriz takımı Sokarıklı ile CGHilal karşı karşıya geldi.  Turnuva sürpriz sonuçlara imza atan Sokarıklı 26. Dakikada Mehmet Gözen ile 1-0 öne geçti.  29. Dakikada ise Ümmet Ozarın ile durumu 2-0 getirdi.  31. Dakikada ise CGHilal Alper Uğur ile durumu 2-1 getirdi. İlk yarıda bu skor ile tamamlandı. İkinci Yarıda Sokarıklı İzzet Pak İle 2 gol daha buldu. CGHilal’in diğer sayıları ise Resul Güç ve Fikri Canlı’dan geldi.  Sokarıklı CGHilal’i 4-3 yenerek Puanını 9’a yükselterek ilk 16’ya kalmayı garantiledi. Bu grup’ta Eşmekaya ve C grubundan ise Taşkesik ve Kaputaş Kooperatifi’de alınan sonuçlar neticesinde bir üst tura çıkmayı garantiledi.

  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0534 325 83 00