• BIST 9118.67
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

Turnuva ’da Çeyrek finalistler belli oldu!

Turnuva ’da Çeyrek finalistler belli oldu!
Eskil Belediyesi Köyler arası futbol turnuvasında çeyrek finale çıkan takımlar belli oldu.

Hafta içerisinde oynanan maçlar sonunda Meryemağıl, Böğet Eşmekaya, çulfa takımları çeyrek finale yükselirken bugün oynanan 4 karşılaşma ile tüm çeyrek finalistler belli oldu.

Günün ilk maçında Yüksecik ile Kaputaş Kooperatifi karşı karşıya geldi.  Yüksecik ilk yarıyı Memduh Gök’ün golü ile 1-0 önde kapatırken, 47. Dakikada Memduh Gök’ün 2. Golü geldi.  52. Dakikada Yasin Belgemen, bu golden sonra Kaputaşspor’un golcüsü Mehmet Taşpınar aldı sazı eline 61. Dakika ‘da durumu 2-2’ye getiren golü, 80. Dakika ’da durumu 3-2’ye dakika 90 gösterdiğinde Turnuva’daki  4. Hattrick’ini yaparak takımının 4-2 galibiyet ile çeyrek finale yükselmesini sağladı. Çeyrek finalde Eşmekaya’nın rakibi OLDU.

Günün ikinci maçında Karakol ile Taşkesik karşı karşıya geldi. Karakol bu sene oynadığı güzel futbol ile turnuvada adından söz ettiriyor. Nitekim öylede oldu. Karşılaşmaya hızlı başlayan usta golcü ayağı 8. Dakikada muzaffer İriş durumu 1-0 getirdi.  22. Dakika’da Taşkesik adına bu sene turnuvaya damgasını vuran zeki sanlav’ın golü geldi. durum 1-1 oldu. Dakikalar 36 gösterdiğinde usta ayak Muzaffer iriş takımını 2-1 üstünlüğü taşıdı.  İlk yarıda bu sonuç ile tamamlandı. İkinci yarıda ise karakol’un sürpriz golcüsü Ümit Karagöz 55. Dakikada sahneye çıkarak durumu 3-1 getirdi. Bu gol taşkesik’in oyundan kopmasına neden oldu. 70. Dakikada Ümit karagöz bir kez daha sahneye çıkarak karşılaşmanın skorunu tayin etti. Karakol güçlü Taşkesik’İ 4-1 yenerek adını çeyrek finale yazdırdı.  Karakolspor çeyrek finalde Meryemağıl’ın rakibi oldu.

Günün 3. Maçında Altan ile turnuvanın sürpriz takımı setik karşı karşıya geldi.   karşılaşmanın ilk 30 dakikası golsüz geçildi. 33. Dakika da ise Altan’ın gol ayağı Mehmet Ali Altan takımını 1-0 öne geçiren golü attı. 2 dakika sonra Osman Altan’ın golü geldi. ilk yarıda bu skor ile tamamlandı.  İkinci yarıda dakikalar 60’ı gösterdiğinde Mehmet Ali Altan bir kez daha sahneye çıktı. Durumu 3-0 getiren golü attı. Bu dakikadan sonra setik koptu.  63 dakikada Abdurrahman Altan ve 72. Dakikada Perdeyi kapatan gol maçın flaş ismi Mehmet Ali Altan hattrick yaparak karşılaşmadan Altan 5-0’lık net bir skor ile adını çeyrek finale yazdırdı. Çeyrek Finalde Böğet’in rakibi oldu.

Son çeyrek Finalist için ise 2 dev takım karşı karşıya geldi. Turnuvalarda adından sıkça söz ettiren Kökez daha önce Final oynamış geçen yılın 3. Bozcamahmut karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk yarısı oldukça çetin geçti iki takımda birbirine üstünlük kurmakta zorlandı. Dakikalar 45 gösterdiğinde Bozcamahmut adına Muhammet Cirit’in golü geldi. Kökez santrayı yapar yapmaz Ali Derin ile 45+1 golü buldu. ilk yarıda bu skor ile tamamlandı. İkinci yarıda çok çekişmeli bir maç yaşandı. 83 dakikada kökez spor’un usta gol ayağı Ekrem güç karşılaşmanın skorunu tayin etti. Bu gol ile Kökez Bozcamahmut’u 2-1 yendi. Adını çeyrek finale yazdırarak çulfaspor’un rakibi oldu.

Çeyrek Final Eşleşmeleri

Eşmekaya – Kaputaş Kooparatifi

Böğet –Altan

Kökez – Çulfa

Karakol - Meryemağıl

 

  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0534 325 83 00