• BIST 10569.38
  • Altın 2476.911
  • Dolar 32.2495
  • Euro 34.986
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C

Sultanhanı Şampiyonluk İçin Gün Sayıyor

Sultanhanı Şampiyonluk İçin Gün Sayıyor
Aksaray 1. amatör kümede play off heyecanında Sultanhanıspor’a rakip dayanmıyor. Gülağaç’ı 4-0, Eğitimspor’u 2-1 ile geçen Sultanhanıspor Karadenizspor’u da 2-1 geçerek şampiyonluk kapısını araladı.

Aksaray 1. amatör kümede play off heyecanında   Sultanhanıspor rüzgarı esiyor. Play off maçlarına büyük bir sükse yaparak başlayan Sultanhanıspor ilk iki maçında 4-0’lık Gülağaç zaferi ve ardından Eğitimspor karşısında aldığı 2-1 lik galibiyet ile  doludizgin ilerlediği play off şampiyonluğunda son kurbanı amatör ligin köklü ekibi Karadenizspor oldu.

Amatör kümede play off şampiyonun büyük oranda belli olacağı ve  iki yenilgisiz ekip Sultanhanıspor ile Karadenizspor arasındaki dev mücadele nefesleri kesti. Kadrosuna  tecrübeli oyuncuları dahil ederek şampiyonluğun favorisi olan Sultanhanıspor ligin en genç ve savaşan ekibi  Karadenizspor arasındaki dev kapışmadan gülen taraf 2-1’lik skor ile Sultanhanıspor oldu. Sultanhan’lı futbolseverler tarihinde önemli bir başarıya imza atan ve adım adım şampiyonluğa koşan takımlarını adete bağırlarına basarak  dev maçta yalnız bırakmadı ve maçtan sonra  galibiyetin coşkusunu doyasıya yaşadı.

Karadenizspor gibi bir engeli geride bırakan Şampiyonluk  yolunda  büyük bir avantajın sahibi olan  Sultanhanıspor  mutlu sona ulaşmak için geri sayıma başladı. Sultanhanıspor play off heyecanında 4. hafta  Ihlaraspor ve  son hafta Akhispor  maçlarına çıkacak. Kasaba ekibi bu iki maçta 4 puan çıkartması  halinde  play off şampiyonluğunu ilan edecek ve  bölgesel ligde  Sanayispor ligde kaldığı taktirde  baraj maçı oynamayı  hakkedecek. Sanayispor’un lige veda etmesi halinde ise   Bölgesel lige direk katılacak. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00