• BIST 11052.62
  • Altın 2501.684
  • Dolar 32.1908
  • Euro 35.0157
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 24 °C

Sultanhanı İle Akhisar Bugün Kozlarını Paylaşacak

Sultanhanı İle Akhisar Bugün Kozlarını Paylaşacak
*Aksaray 1. amatör kümede playoff lig müsabakasında ilk maçta 2-2 berabere biten Akhisarspor ile Sultanhanıspor arasında son 90 dakika bugün saat 15:00’da Dağılgan stadından oynanacak.

90 dakika boyunca skor değişmez ise 15’şer dakikalık  uzatmalar ve   beraberlik devam ederse  seri penaltı atışları  kazananları tayin edecek. Karşılaşmada gülen takım önce playoff şampiyonluğunu elde edecek ardından Sanayispor’un Bal ligi baraj maçında rakibi olacak.

Aksaray 1. amatör kümede play off lig müsabakasında  final niteliği taşıyan Akhisarspor ve Sultanhanıspor arasındaki karşılaşmada maçın normal süresi 2-2 eşitlikle sonuçlandı.  iki ekip yetkilileri maçtan önce ikinci maçta olması gereken uzatma ve  seri penaltı atışları  ile kazanan belirlenmesini ilk Maçta uygulanması yönünde  anlaştı. Ancak maçın oynanması ve gülen tarafın seri penaltı atışları sonunda 7-6’lık Akhisar üstünlüğü ile sonuçlandı. Ancak Sultanhanı cephesinde yapılan itiraz  ile maçın tekrar oynatılması yönünde futbol talimatı kitapçığında kuralın açık olmasını belirtilmesi yönündeki itirazı  olumlu sonuçlandı ve maçın yeniden oynatılmasına karar verildi. Son günlerde merak beklenen karşılaşmanın tekrarı Salı günü (bugün) saat 15:00’da Dağılgan stadında oynanacak.

 İki takım arasında maç öncesinde ve sonrasında yaşanan centilmenlik rüzgarları ise  ikinci oynanacak maçta  sahaya yansıyıp yansımayacağı ise futbol kamuoyunun merak konusu oldu. Amatör kümede playoff şampiyonluğu için bugün  yeniden  sahne alacak Akhisarspor ile  Sultanhanıspor arasındaki son perde kapışmasında bugün gülen kim olacak. İlk maçta  önce öne geçen sonra geriden gelen ve penaltılarda rakibini  mağlup eden Akhisarspor ‘mu yoka   önde götürdüğü maçta    bariz kaleci hatası ile yediği golle önce galibiyeti kaçıran ardından penaltılar ile rakibine mağlup olan  Sultanhanıspor’mu  Kazanacak.  Bu soruların cevabı bugün Dağılgan stadındaoynanacak karşılaşma belli olacak. bugün saat 15:00’da iki ekip arasındaki oynanacak maçta 90 dakika boyunca skor değişmez ise 15’şer dakikalık  uzatmalar ve   beraberlik devam ederse  seri penaltı atışları  kazananları tayin edecek. Dağılganbugün  oynanacak  karşılaşmada gülen takım önce playoff şampiyonluğunu elde edecek ardından Sanayispor’un Bal ligi baraj maçında rakibi olacak.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00