• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Şampiyon Karatay’da

Şampiyon Karatay’da
Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, İngiltere’nin Başkenti Londra’da gerçekleşen 2017 Para Tekvando Şampiyonası’nda altın madalya kazanan Nurgül Bilek’i ağırladı

Dünya Taekwondo Federasyonu (WT) tarafından İngiltere’nin başkenti Londra’da düzenlenen ve 59 ülkeden 263 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen şampiyonada ülkemizi 15’i erkek 8’i bayan olmak üzere 23 sporcu temsil etti. Türkiye, 7. Dünya Para-Taekwondo Şampiyonası’nda 4’ü altın olmak üzere 10 madalya kazandı.

49 kg.'da bayanlar kategorisinde altın madalya kazanan ve Dünya Şampiyonu olan Nurgül Bilek Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli'ye kendisini ağırladığı için teşekkür etti. Bilek " Bana verdikleri desteklerden dolayı hocam Kürşat Özdemir'e, Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde çalıştığım daire arkadaşlarıma ve amirlerime çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki yarışmalara daha iyi çalışarak en iyi yerlere gelmeyi hedefliyorum." dedi. Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Büyükmanav ise " Bizleri ağırladığı için Başkanımız Mehmet Hançerli'ye teşekkür ederim" dedi. Büyükmanav; Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde personel olarak çalışan Nurgül Bilek'in hem çalışma hayatında hem de sporda başarılı olduğunu belirtti.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli konuşmasında " 19 Ekim'de İngiltere'de yapılan Para Tekvando şampiyonasında Türkiye'yi ve Konya'yı temsil eden ve finalde altın madalya kazanan Nurgül Hanım'ı tebrik ediyorum." dedi. Bu tür faaliyetlerin daha da yaygınlaştırılması gerektiğini söyleyen Başkan Hançerli; "Gayretlerinden dolayı Kürşat Özdemir hocamızı da kutluyorum" dedi. Para Tekvando yarışmasında Dünya ikincisi olan takımımızı da tebrik eden Başkan Hançerli; "Ülkemizi her alanda temsil eden tüm sporcularımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Para Tekvonda yarışmasında altın madalya kazanan sporcumuz Nurgül Bilek'e Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli başarılarından dolayı hediye takdim etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00