• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C

Şahin Çakır Umutları Yeşertti

Şahin Çakır Umutları Yeşertti
Spor toto 3 .ligde kalma mücadelesi veren temsilcimiz Aksarayspor ligde 26 .hafta karşılaşmasında Halide Edip Adıvar karşısında altın değerinde 3 puanı kaptı.

Siyah beyazlı temsilcimizde 26. yaşında tecrübeli sol bek oyuncusu Şahin Çakır attığı golle hem siyah beyazlı forma ile  ilk resmi golüne  hem de siyah beyazlılar umut getiren gole imza attı. Siyah beyazlı forma altında maç boyunca mücadeleci bir futbol ortaya koyan tecrübeli sol bek maçın uzatma anlarında kazanılan serbest atışta topun başına geçti.   Dağılgan stadında umutların tükendiği anda Şahin Çakır meşin yuvarlığı çatala göndererek son saniye golü ile  siyah beyazlı futbolseverlere büyük bir sevinç yaşatan isim oldu. Siyah beyazlı forma ile  8 lig maçına çıkan usta sol bek karşılaşmanın ilk devresinde gördüğü sarı kart  ile  cezalı duruma düştü. Siyah beyazlıların hafta sonu İstanbul deplasmanında oynayacağı Sancaktepe karşılaşmasında cezası neden ile forma giyemeyecek Şahin Çakır ikinci devre görev aldığı Aksarayspor’da ilk kez takım arkadaşlarını yalnız bırakmak zorunda kalacak.

 68 Gençlik  Tam Mesai Yaptı

Spor toto 3.ligde temsilcimiz Aksarayspor’da  ligde 26 .hafta oynanan   Halide Edip Adıvarspor  maçında takımın 12. gücü olan fanatik taraftar grubu 68 Gençlik yoğun mesai yaptı. Fanatik taraftarlar seferberlik ilan ederek işlerini güçlerini bırakıp Dağılgan stadına akın etti.

Takımlarının  ligde kalma adına büyük önem taşıyan  Halide Edip Adıvarspor maçında  soğuk havaya rağmen tribünlerdeki yerlerini alan fanatik Taraftarlar maç boyunca takımlarını bağırlarına bastı. Ligde zor günler geçiren şiddetle puana ve morale ihtiyacı olan siyah beyazlı futbolculara maç öncesinde sevgi selinde bulunan fanatik taraftarlar soğuk havaya aldırış etmeden 90 dakika boyunca  görevini eksiksiz yerine getirdi. Karşılaşmanın golsüz eşitlikle bitmesi beklenirken  desteklerini esirgemeyen fanatik taraftarlar son saniyede gelen  galibiyet golü ile adeta zafer sarhoşu oldu. Şahin Çakır’ın serbest atıştan kaydettiği gol ile büyük mutluluk yaşayan fanatik taraftar maç sonunda ise alınan galibiyetin sevincini futbolcular ile paylaştı.  Galibiyetin  tribünlerdeki destekleri ile mimarlarından olan  fanatik taraftarlar futbolcuları tribünlere çağırarak  sevgi selinde bulundu. Hayati önem niteliğindeki  galibiyete ile büyük coşku yaşayan siyah beyazlı taraftarlar kritik maçta alınan  galibiyetin mutluluğu ile Dağılgan stadından ayrıldılar.  Siyah beyazlı taraftarlar takımlarının aldığı kritik galibiyetin ardından hafta sonu deplasmanda oynanacak  Sancaktepe maçına da çıkartma yapmaya hazırlanıyor.

Sanayispor İşi Riske Soktu

Bölgesel ligde temsilcimiz Sanayispor kritik Kayseri Yol spor karşılaşmasını kaybederek büyük bir fırsat tepti.

 Ligde kalma adına çok önemli karşılaşmada temsilcimiz Sanayispor her iki devrede yediği golle rakibine 2-0 mağlup olarak rakibi ile de puanını eşitledi. Kayseri Yol mağlubiyeti ile büyük avantajı da yitiren temsilcimiz rakibinin de ikili averajda da gerisinde kaldı.

Ligde Son 3 haftada aldığı mağlubiyetlerin yanında golde kaydedemeyen siyah beyazlı temsilcimiz hafta sonu Kırşehir spor ile zorlu bir 90 dakikaya çıkacak. Her geçen hafta puan kayıpları ile morallerin bozulduğu siyah beyazlı temsilcimiz Pazar günü Kırşehir maçı ile çıkışa geçmek ve tehlikeli bölgeden uzaklaşmak istiyor. Kırşehir maçını çıkış maçı gören ve haftalardan yaşanan puan kayıplarına da son vermeyi hedefleyen temsilcimiz taraftarının desteği ile gözünü 3 puana dikti.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00