• BIST 9079.97
  • Altın 2324.29
  • Dolar 32.3617
  • Euro 34.938
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C

Luis Nani İstanbul’da

Luis Nani İstanbul’da
Fenerbahçenin, yeni transferiLuis Nani İstanbul’a geldi.

Fenerbahçemizin, transferi için daha önce görüşmelere başladığını duyurduğu Luis Nani İstanbul’a geldi. 

Kulübümüzün, daha önce transferi için kulübü Manchester United ve kendisiyle görüşmelere başladığını duyurduğu Luis Nani, özel uçakla saat 23:00 sularında, Sabiha Gökçen Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne indi. Luis Nani’yi Sportif Direktörümüz Giuliano Terraneo, İdari Menajerimiz Hasan Çetinkaya, kulüp yetkilileri ve erken saatlerde Sabiha Gökçen Havalimanı’na akın eden binlerce taraftarımız karşıladı.

Havalimanında Fenerbahçe TV mikrofonlarına açıklamalarda bulunan Portekizli yıldız Luis Nani, Fenerbahçe’yi kariyerinde yeni bir fırsat olarak gördüğünü söyledi.

Luis Nani: “Fenerbahçe’yi kariyerimde yeni bir fırsat olarak görüyorum”

Burada olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Portekizli yıldız Nani, “Gerçekten çok mutluyum şu anda burada olmaktan. Fenerbahçe’yi kariyerimde yeni bir fırsat olarak görüyorum. Kendimi gösterebilme fırsatı olarak görüyorum. Burada başarılı olmak istiyorum. Buraya benim için gelen taraftarları gördüm ve gerçekten çok mutlu oldum. Bu taraftarlar önünde futbolumu gösterebilmek istiyorum. Her zaman elimden gelenin en iyisini yapacağım, umarım her şey çok güzel olur” dedi.

Luis Nani: “Fenerbahçe her zaman bildiğim bir takım oldu”

Fenerbahçe’yi gayet iyi tanıdığını ifade eden Luis Nani, “Fenerbahçe her zaman bildiğim bir takım oldu. Fenerbahçe, yüksek seviyeleri hedeflemiş bir takımdır. Bruno Alves gibi, Raul Mireles gibi milli takımdan tanıdığım oyuncularla birlikte oynayacağım. Onlarla beraber oynayacak olmak gerçekten benim için çok güzel bir duygu çünkü kendimi ailemin arasında gibi hissedeceğim. Hatta şimdiden böyle hissetmeye başladığımı söyleyebilirim onlarla birlikte oynayabilecek olmaktan dolayı. Umarım takım arkadaşlarımla da hızlı bir uyum yakalarız. Umarım her şey yolunda gider. Fenerbahçe her zaman şampiyonlukları ve başarıları hedeflemiş bir takımdır. Bu başarılara beraber yürümeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Havalimanı çıkışında taraftarlarımızın ve basın mensuplarının yoğun ilgilisi eşliğinde kendisini konaklayacağı otele götürecek araca binen Luis Nani, Havalimanı’ndan binlerce taraftarımızın tezahüratları eşliğinde ayrıldı.

 

Haber ile ilgili diğer fotoğraflar




















































 

Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00