• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 9 °C

Lig ayarında bir maç oldu

Lig ayarında bir maç oldu
Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman Raja Club Athletic Casablanca ile oynadıkları hazırlık maçı ile ilgili olarak lig ayarında bir maç olduğunu söyledi.

Spor Toto Süper Ligin başlamasına bir haftadan az bir süre kala Torku Konyaspor  son hazırlık maçını Torku Arena’da taraftarı karşısında Raja Club Athletic Casablanca takımı ile oynadı. Yeşil-beyazlı ekip maçı Halil İbrahim’in 84. dakikada attığı golle 1-0 kazandı. 

Torku Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman, Raja Club Athletic  Casablanca maçı sonrasında yaptığı açıklamada ciddi bir rakibe karşı lig kıvamında bir maç oynadıklarını söyledi.

'Ligde olumlu ya da olumsuz anlamda bıraktıklarımızın neler olduğunu görme adına her oynadığımız maç bizim için iyi bir sınav' sözleriyle açıklamasına başlayan Teknik Direktör Aykut Kocaman, "Yeni başlangıçlarda doğal olarak yeni sorunlar olabiliyor. Bunları tespit etmek, lige kadar gidermek için çalışmalarımız olacak. Hazırlık maçları bunun için iyi bir fırsat. Rakip takım bütün maç boyunca ciddi ve disiplinli bir şekilde oynadı. Bizim için Akhisar Belediyespor ile oynayacağımız sezonun ilk maçı öncesinde takımın ve oyuncuların son durumlarını görme adına son derece faydalı bir maç oldu" şeklinde görüş belirtti.

HAZIRLIKLAR YARIN BAŞLAYACAK

Konyaspor lige döndü. Akhisar maçı hazırlıkları yarın başlayacak.  Hazırlık dönemi ve özel maçları geride bırakan Konyaspor’da gözler, ligin ilk haftasında Akhisar Belediye Gençlik ile içi sahada oynanacak maça çevrildi. Yeşil-beyazlı ekip yarın saat 18.00’da yapacağı çalışma ile Akhisar Belediye maçının hazırlıklarına başlayacak. Kadrosunu 8 yeni transferle güçlendiren, sezona Erzurum ve Avusturya’da olmak üzere iki dönemlik kamplarda hazırlanan ve 5 hazırlık maçı oynayan Konyaspor, bu karşılaşmalarda 2  galibiyet, 2 beraberlik ve bir yenilgi aldı. 

Lig öncesi son özel maçta Fas’ın güçlü takımlarından Kazablanka’yı H. İbrahim’in golüyle yenerek moral ve güven kazanan Konyaspor’da, Ali Turan’ın İstanbul’da yapılan düğünü nedeniyle dün izinli olarak geçirildi. Yeşili-beyazlı takımda Pazar günü iç sahada Akhisar Belediye Gençlik ile oynanacak ilik lig maçının hazırlıkları bugün başlayacak. Kartal’da bu maç öncesi tüm futbolcuların hazır olduğu, 3 maç cezalı olan Rangelov dışında eksik bulunmadığı bildirildi.

Konyaspor ile Akhisar arasında 16 Ağustos Pazar günü , saat 21.00’de oynanacak maçın biletleri muhtemelen Çarşamba günü satışa çıkartılacak.

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00