• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 20 °C

Konyaspor'da İsimler netlik kazanacak

Konyaspor'da İsimler netlik kazanacak
Torku Konyaspor’da gündeme gelen isimlerin arasında imza atacak futbolcular önümüzdeki günler de netlik kazanacak.

Torku Konyaspor kadrosuna yeni isimler katmak için arayışlarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlılar sol bek ve ön libero için temaslarını sıklaştırdı. Sol bek için Erciyesspor’dan Anıl Karaer ile görüşen transfer komitesi bu transferde mutlu sona ulaşamaması durumunda rotayı yabancı bir oyuncuya çevirecek. Mehmet Güven’i elinden kaçıran Kartal’ın ön liberoya kaliteli bir oyuncu transfer etmesi bekleniyor. Torku Konyaspor’un kadrosuna 4-5 oyuncu daha katmayı planladığı kaydedildi.

SELÇUK İSMİ TEKRAR ANILMAYA BAŞLANDI

Torku Konyaspor yöneticilerinin  Fenerbahçe’den hiçbir oyuncu ile görüşmüyoruz açıklamasını yapmasına rağmen Selçuk Şahin’in Aykut Kocaman’la görüştüğü ve Konyaspor’a yakın olduğu haberleri kamuoyunu meşgul ediyor. Mehmet Güven’i Osmanlıspor’a kaptıran yeşil-beyazlı ekip Selçuk Şahin’i Güven’in yerine transfer edilebileceği yolunda eksik olan bu mevkiinin Selçuk Şahin’le takviye edilebileceği konuşuluyor. Fenerbahçe ile sözleşmesi yenilenmeyen ve şuan boşta olan tecrübeli futbolcu son verdiği röportajda Aykut Kocaman’a övgüler yağdırdı ve yeniden Kocaman ile çalışmak istediğini belirtti. Selçuk Şahin, “Fenerbahçe teknik direktörlerinin bir çoğu iyi insanlardı. Ama kiminle çalışmaktan çok mutlu olduğum ve bundan sonra kiminle çalışmak istersin derseniz Aykut Kocaman derim.” dedi.

İSİMLER ARTIYOR

Torku Konyaspor’da forvet arayışları devam ederken gündeme gelen isimler gün geçtikçe artıyor. Sercan Yıldırım,  Sinan Gümüş,  Ömer Şişmanoğlu ve Ahmet İlhan Özek isimlerinin hangisinin resmi imzayı atarak yeşil-beyazlı formayı giyeceği merak konusu.

KALEYİ SAĞLAMA ALDI

Geride kalan sezonun başında yılan hikayesine dönen kaleci transferinden dolayı eleştiri oklarını üzerine çeken Torku Konyaspor yönetimi bu sezon başında ilk olarak kaleci transferlerini bitirdi. İlk olarak mevcut kaleci Kaya Tarakçı ile sözleşme yenileyen yeşil-beyazlılar daha sonra ise Çaykur Rizespor forması giyen Serkan Kırıntılı ile anlaşma sağladı. Geçtiğimiz sezon devre arasında  Cluj takımından transfer edilen Mario Felguerias la birlikte 3 kaleci transferini tamamlayan Konyaspor yönetimi geçtiğimiz sezon düştüğü hataya bu sezon düşmemiş oldu

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00