• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 9 °C

Konyaspor'da Gol umudu Ciprian Marica

Konyaspor'da Gol umudu Ciprian Marica
Torku Konyaspor’da yarın oynanacak Akhisar Belediyespor maçında Rangelov’un cezası nedeniyle Marica’nın forma giymesi bekleniyor.

Geçtiğimiz sezondan bu yana taraftarın umutla beklediği Ciprian Marica Akhisar maçında yeşil-beyazlı ekibin gol umudu olacak

Torku Konyaspor yarın 2015-2016 sezonunun ilk maçına evinde çıkacak. Yeşil-beyazlı ekip ilk maçında Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak. Bu maçta  Raja Club maçının ikinci yarısında etkili bir performans sergileyen İbrahim Sissoko Akhisar maçında takımdaki yerini alamayacak. Annesi vefat eden ve ülkesinde bulunan Fildişili oyuncuya izin verildi. Temsilcimizde Rangelov ve Abdülkerim Bardakçı’da geçen sezondan bulunan cezaları nedeniyle maçta forma giyemeyecek. Hafif sakatlığı bulunan Ömer Ali Şahiner’in maçta oynayabileceği belirtildi.

RANGELOV YOK GÖZLER MARİCA’DA

Akhisar Belediyespor maçında Rangelov’un yokluğunda  Yeşil-beyazlı taraftarların gözü Marica’da olacak.  Geçtiğimiz sezon büyük umutlarla takıma katılan Rumen oyuncu yaşadığı sakatlık sonrası sezon boyunca forma giyememişti. Bu sezon başında kampa katılarak iyi bir hazırlık süreci geçiren Ciprian Marica Akhisar maçıyla birlikte Torku Konyaspor’un gol umudu olacak. Geçtiğimiz sezon başında yaptığı Marica transferi ile büyük yankı uyandıran Torku Konyaspor’da  şov sadece imza töreninde kalmıştı.  Geçmişinde İspanya La Liga tecrübesi bulunan oyuncu ligin ilk yarısında  sadece 3 maçta forma giydi. Rumen oyuncu bu maçlarda sadece 1 gol atabildi.  Marica  iç sahada oynanan Kayseri Erciyesspor maçında kazanılan penaltıyı gole çevirerek  ilk ve tek golünü attı. Marica bu maçta 74 dakika sahada kaldı. Sivasspor maçında da sahaya ilk 11’de çıkan Rumen oyuncu bu maçta 90 dakika sahada kaldı. Sezonun ilk maçı olan Eskişehirspor karşılaşmasında da 90 dakika forma giyen oyuncu sonraki maçlarda sakatlığı nedeniyle forma giyemedi ve büyük umutlarla transfer edildiği Torku Konyaspor’a hiçbir katkı sağlamadı.

YENİ SEZONDAN UMUTLU

Torku Konyaspor’da geçen sezonu sakat geçiren Ciprian Marica forma hasretini dindirdi. Torku Konyaspor’un sezon başı kampına katılan Rumen oyuncu yeni sezondan umutlu. İyi bir hazırlık dönemi geçiren Ciprian Marica bu sezonda iyi işler yapmak istiyor. Torku Konyaspor taraftarı yeni sezonda Marica’dan çok büyük beklenti içerisinde. Yıldız golcünün sakat geçirdiği sezonun ardından yeni sezonda bu beklentilere cevap vermesi bekleniyor. Yeşil-beyazlı taraftalar Torku Arena’da Oynanacak Akhisar Belediyespor karşılaşmasında Marica’nın performansını merak ediyor. İzlemek için sabırsızlanıyor.

 merhabahaber.com

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00