• BIST 9548.09
  • Altın 2494.418
  • Dolar 32.4867
  • Euro 34.537
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 18 °C

Konyasporda çıta yükseldi

Konyasporda çıta yükseldi
Ali Turan:Lig'de iyi bir Konyaspor izlettireceğiz. Bu sezonu geçen sezonki sekizinciliğin üzerinde bir yerlerde tamamlamak istiyoruz. Takımda eskilerle yeniler kaynaştı. Bunun takıma iyi yansıyacağını düşünüyorum

Yeni sezon hazırlıklarını Erzurum’daki kampta sürdüren Torku Konyaspor’da moraller yerinde. Yeni transferlerle birlikte daha da güçlenen takım bu sezonda iyi bir başarı elde etmek istiyor. Torku Konyaspor'un tecrübeli oyuncusu Ali Turan, ligde iyi bir Konyaspor izletmek istediklerini söyledi. Geçen sezonu sekizinci olarak tamamlayan Torku Konyaspor bu sezon için çıtayı yükseltti. Erzurum’daki kampın sonuna yaklaşan takım, ikinci etap kampı için Avusturya’ya gidecek. Yeni sezon için yapılan transferlerle birlikte gücüne güç katan yeşil-beyazlı ekipte oyuncular iyi bir Konyaspor izletmek için çalışmalarını sürdürüyor.

HAZIR OLMALIYIZ

Kamp süreciyle ilgili konuşan Torku Konyaspor’un 31 yaşındaki oyuncusu Ali Turan, "Erzurum’da iyi bir kamp dönemi geçiriyoruz. Yoğun bir şekilde antrenmanlarımız devam ediyor. Sezon başlarında biraz sıkıcı oluyor ama gerçekten bizim burada dört dörtlük bir ortamımız var. Her gün iki antrenmanla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kamplarımızı tamamlayarak yeni sezona hazır olmak istiyoruz" diye konuştu.

SIKINTIMIZ YOK

Oturmuş bir takım olduklarını ifade eden Ali Turan, "Hiçbir sıkıntımız yok. Gelen arkadaşlarımız yeterince kaynaştılar. Gelecek arkadaşlarımız da var tabi. Oturmuş bir takımız. Yeni gelen arkadaşlar da uyum sağlamaya başladı. İnşallah buradaki kampı bitirerek Avusturya’daki kampı da tamamlayarak lige iyi bir şekilde hazırlanacağız. İyi bir Konyaspor izletmek istiyoruz. Geçen sene ligde gerçekten iyi bir yerimiz vardı. Bu sene de onun üzerine koymak istiyoruz. İki üç yıldır iyi bir Konyaspor var. İlk çıktığımızda ligde kalma mücadelesi veriyorduk. Geçen sene sekizinci bitirdik. Hedefsiz bir takım hiçbir işe yaramaz. Biz de bu sene geçen seneki sekizinciliğin üzerinde bir yerlerde ligi bitirmek istiyoruz. Bunun için elimizden geleni de yapacağız" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00