• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C

Konya Spor Adım Adım Avrupa'ya!

Konya Spor Adım Adım Avrupa'ya!
Torku Konyaspor Kayseri Spor'u Torku Arena'da 1-0 Mağlup ederek 5.sıraya yükseldi.

Torku Konyaspor Kayseri Spor'u Torku Arena'da 1-0 Mağlup ederek 5.sıraya yükseldi. Karşılaşmanın Tek Golünü 90+1 dakikada penaltıdan Vukoviç kaydederken Penaltı olayında kayseri spor2dan Mapiala kırmızı kart ile oyun dışında kaldı. 

Torku Konyaspor sahasında 1-0 kazandığı Kayserispor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Teknik Direktör Aykut Kocaman, ligde ilerleyen haftalarda alınacak galibiyetler öncesinde Kayserispor önünde alınan 3 puanın kendilerine büyük bir moral ve özgüven sağladığını ifade etti.

Teknik Direktörümüz Aykut Kocaman, Kayserispor maçını değerlendirdiği basın toplantısına, "Zor bir engeli daha kayıpsız geçtik" sözleriyle başladı.


İç sahadaki başarılı grafiği gelecekte de sürdürme adına önemli bir avantaj sağladıklarını ifade eden Teknik Direktörümüz Aykut Kocaman, "Kayserispor özgüveni yüksek, sahaya iyi yayılan kuvvetli bir takım. Her iki takımında birbirlerine kendi oyunlarının kabul ettirmesiyle geçecek karşılaşma olacaktı. Maçta tam bu şekilde geçti. İlk yarıda yüksek top kaybı oyun açısından rakibe kendi istedikleri bir alan oluşturdu. İlk yarı oyuna ortak olamadık. Rakip kaleyi rahatsız edecek pozisyon bulamadık. İkinci yarıda oyunu biraz sertleştirdik. Biraz daha ön tarafta baskımızı arttırmaya çalıştık. Fakat bu çok güçlü olmadı. Çünkü Kayserispor’da hiç geri adım atmadı. Bizim çok net pozisyonlarımıza karşı onlarda bize aynı şekilde karşılık verdi. Ortada geçen bir maçtı. Son dakikada gelen golle alınan galibiyet, ilerleyen haftalarda arka arkaya alınacak galibiyetler adına çok büyük moral ve özgüven sağladı. İlerleyen haftalarda 3 maçın 2'sini kendi sahamızda oynayacağız.  Bu avantajı iyi kullanmak istiyoruz. Şimdi maçın hakemi hakkında da birşeyler söylemek istiyorum. Bunu bilerek açıklamamın sonuna bıraktım. Hakem kararlarının çoğu tartışmalıydı. Bizim açımızdan bizim aleyhimize sapmalar fazlaydı. Bu kabul edilebilir. İlk yarıda çok net gözüken bir penaltıyı vermedi ve hakem o dakikadan sonra kontrolü kaybetti. Ondan bir dakika sonra rakibin serbest vuruşunu vermedi. Bakıldığında bu tip pozisyonlar hakemler için çok net bir şans. Ama değerlendiremedi" diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00