• BIST 9010.63
  • Altın 2297.694
  • Dolar 32.3232
  • Euro 35.0564
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

İsmal Kartal: "Maçımızı Pazartesi günü oynayacağız"

İsmal Kartal: "Maçımızı Pazartesi günü oynayacağız"
Teknik Direktörümüz İsmail Kartal, Bursaspor maçının hazırlıklarını sürdüren Takımımızın akşam antrenmanında Fenerbahçe TV’ye açıklamalarda bulundu.

Öncelikle Bursaspor maçı öncesi Takımımızın durumuyla ilgili konuşan Kartal daha sonra, Galatasaray ile Beşiktaş'ın, Fenerbahçe'nin İstanbul Başakşehir ile yapacağı maçın da kendi maçları ile aynı saatte oynanması için TFF'ye yaptığı başvuru değerlendirdi. 

Perşembe günü Bursaspor karşısında avantajlı bir skor elde edip finale kalmak istediklerini belirten İsmail Kartal, “finalde de kazanıp kupayı müzemize getirmek istiyoruz” dedi. Emre Belözoğlu’nun bugünkü antrenmanda tedavi amaçlı izinli olduğunu ifade eden Kartal, “Kendisine 1 gün daha izin verdik. Genel anlamda Takımımızın çoğunluğunun Perşembe akşamı Bursaspor ile oynayacağımız Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçına hazır hale geleceğini düşünüyoruz. Belki Emre Belözoğlu yetişemezse O’nu hafta sonu oynayacağımız İstanbul Başakşehir maçına yetiştireceğimizi düşünüyorum. Onun haricinde bütün oyuncularımın Perşembe günü oynayacağımız maça hazır olduklarını düşünüyorum” diye konuştu.

Galatasaray ile Beşiktaş'ın, Fenerbahçe'nin İstanbul Başakşehir ile yapacağı maçın da kendi maçları ile aynı saatte oynanması için TFF'ye yaptığı başvuru değerlendiren İsmal hoca, İstanbul Başakşehir maçını Pazartesi günü oynayacaklarını söyledi. Teknik Direktörümüz İsmail Kartal şu ifadeleri kullandı:

“Diğer bir konu da, Galatasaray ile Beşiktaş kendi oynayacakları maç ile bizim hafta sonu oynayacağımız Başakşehir maçının aynı saatte oynanmasıyla ilgili Federasyona bir müracaatte bulunmuşlar. Futbol Federasyonu Başkanı bu konuyla ilgili geçtiğimiz günlerde bir açıklamada bulundu. Dedi ki, ‘Maçlar belirlenen tarihlerde oynanacaktır, ancak ligin son haftası bütün maçlar aynı saatte oynanacaktır.’ Futbol Federasyonu Başkanı’nın bu açıklamasından sonra neden itiraz etmediler de, bunu şimdi dile getirip maçın aynı saatte oynanmasını istiyorlar ben bunu anlamış değilim. Biz Pazartesi günü maçımızı oynayacağız, onun haricinde de başka gün maç oynamayacağız. Herkes bunu bilsin. Son haftalara gelindiğinde böyle bir karar alınmışken bu kararın değiştirilmesi talebine ben bir anlam veremiyorum. Bunun altında da neden böyle şeyler arıyorlar anlamış değilim. Madem böyle bir düşünceleri vardı, niye daha önce böyle bir müracaatta bulunmadılar? Biz Pazartesi günü federasyonun belirlediği tarihte maçımızı oynayacağız, gerisi bizi ilgilendirmiyor.”
Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00