• BIST 9039.77
  • Altın 2298.627
  • Dolar 32.3159
  • Euro 35.1084
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

İsmail Kartal Görevi Bıraktı!

İsmail Kartal Görevi Bıraktı!
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, görevi bıraktığını açıkladı.

İşte ismail Kartal'ın istifa kararını açıkladığı yayıncı kuruluştaki sözlerinden derlediklerimiz;

“Beşiktaş sezon başında iyi futbol oynuyordu, daha sonra ben göreve geldim ve 6 ile 8. hafta sonrasında yükselişimizin olabileceğimiz söyledim, ilk yarıyı da lider bitirdik. Ta ki kurşunlanıncaya kadar... Sonra takımın psikolojisi bozuldu, yabancı oyuncularımız ülkelerine gitmek istedi. Fiziksel zihinsel olarak onları inandırarak çalıştırdık. 33. haftaya kadar şampiyonluk yarışını sürdürdük. Kupada yarı finalde elendik. Galatasaray sezon başından beri iyi oynamasa da bireysel performanslar ile şampiyon oldu. Hamza hoca ve Galatasaray’ı da tebrik ederim. Son ana kadar süren bir yarış oldu, belki uzun süredir böyle bir yarış olmamıştı. Bilic ve ekibini de kutlarım.”

“Bu maçta ikinci yarıda iyi futbol oynadık ve kazandık.  74 puanla ligi bitirdik, 74 puanla geçen sene şampiyon olmuştuk ama bu sene olamadık. Taşlanan, yuhalanan, kurşunlanan ve tüm istatistikleri elinde bulunduran bir takım olduk. En az gol yiyen, şampiyonluk adayları arasında en az mağlubiyet elde eden, bu ligin en yaşlı ekibi olmasına rağmen çok koşan, mücadele eden takımı olduk. Başarısız olduğumuz algısı olsa da ben bunu kabul etmiyorum. Oyuncularım ben ve ekibim zor şartlarda mücadeleden sonra çok başarılı bir sezon geçirdik. Samandıra'daki herkese de teşekkür ederim”.

“Ben 1 - 1,5 ay önce başkanla konuştuğumda devam edeceğimizi söyledi ama ben de devam etme niyetinde olmadığımı söyledim. Dün yaptığımız konuşmadan sonra yönetimin yeni teknik direktör için önünü açmam lazımdı ve devam etmeyeceğimi söyledim. Bugün itibariyle bıraktım. Fenerbahçe olarak büyük sıkıntılar yaşadık zor şartlarda mücadele ettik, yalnız kaldık ve yalnız bırakıldık ama ben bırakıp kaçmadım, dik durdum, bu mücadele içinde ben, ekibim ve futbolcu kardeşlerime teşekkür ederim”.

“Taraftarlarımıza da şunu söylemek istiyorum; şampiyon olamadık, nasip değilmiş, olmadı… Bütün taraftarlarımızdan özür diliyorum Fenerbahçe’ye başarılar diliyorum.  Kimseye kırgınlığım yok herkese teşekkür ederim”.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00