• BIST 10643.58
  • Altın 2498.656
  • Dolar 32.2363
  • Euro 35.0716
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C

Hedef Şampiyonlukta Ama Sonu Hüsran Oldu!

Hedef Şampiyonlukta Ama Sonu Hüsran Oldu!
Aksarayspor 2014-2015 sezonuna 1 hafta kala 3. lige veda etti.

Siyah beyazlı temsilcimizbüyük umutlarla gittiği İstanbul deplasmanında Eyüp karşısında aldığı 2-0’lık yenilgiile  2 yıl aradansonra  Bölgesel lige düşmenin acısını yaşadı. siyah beyazlılar ligde son haftaoynayacağı  yeni Diyarbakır maçına prestij için çıkması beklenirken matematiksel olarak ligden düşmesi kesinleşen  Aksarayspor’unson hafta  evinde oynayacağı  yeni Diyarbakır maçına da  çıkıp çıkmayacağı belirsiz olduğu öğrenildi.

 Lige Payasgalibiyeti ile başlayan siyah beyazlılar  şampiyonlukparolası ile girdiği  2014-2015 sezonunda AydınKahraman nezaretinde bekleneni alamadı. 13 hafta  aydın kahraman nezaretinde sadece 2 galibiyet alan temsilcimizdeilk devre  son 3 gafta teknik ekipsiz yola devam edildi.  ikinci devre ise 17 yeni isim ve takımı 34 yaşındaki Ümit Dohman’aemanet eden  siyah beyazlılarda 28. hafta alınan Çine Madran mağlubiyetinin ardından ümit Dohman ile de yollar ayrıldı. bitime 4 hafta kala   siyah beyazlıları şampiyon yapan levent Arıkdoğan takımın başına getirildi. Kritik maçları kaybeden siyah beyazlılar  leventArıkdoğan nezaretinde 5 maçta  7 puan topladı. ancak 33. hafta Eyüp maçında alınan yenilgi ile camianın  ligde kama umutları kabusa döndü.

Aksarayspor büyük umutlar ile başladığı ligde   lig bitmeden kümeden düşmesini kesinleşmesi ile büyük hayal kırıklığı yaşadı.  profesyonel lig tarihinde daha öne   2. lig ve 3. ligden düşme acısı yaşayan siyah beyazlılar  ilk kez bitime 1 hafta kala kümeden düştü. daha önce kümeden düşme  savaşlarından son haftalarda     lige veda eden Aksaraysporilk kez  son hafta ligden düşmüş bir takım olarak  sahaya çıkacak.  2015-2016 futbol sezonunda Aksarayspor Bölgesel ligde mücadele edecek. siyah beyazlı taraftar ise  futbol tarihinde 3. kez takımlarının küme düşmesi ile büyük moralli bozukluğu yaşadı.

aksaraymedya.com

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00